Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Pe masa Curtii Constitutionale s-au strans 174 de contestatii ale darii in plata. 14 banci si Judecatoria Sinaia, care s-a sesizat din oficiu, invoca exceptii de neconstitutionalitate. Vezi in text lista cu toti contestatarii
8:55:00 AM
Miercuri au mai fost inregistrate la Curtea Constitutionala 5 dosare privind exceptia de neconstitutionalitate a unor articole privind legea Darii in Plata. Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, Bancpost, Credit Europe Bank si Credit Europe Ipotecar IFN au urcat la 174 numarul dosarelor aflate pe masa Curtii Constitutionale. Unele banci contesta un articol din Legea cunoscuta ca "Legea DIP", altele intreaga lege, in vreme ce sunt banci care contesta constitutionalitatea mai multor articole. Inafara bancilor mai sus amintite, printre contestatari regasim OTP Bank, Banca Transilvania, BRD-GSG, ING Bank, Banca Romaneasca, Intesa, Garanti, Alpha Bank, UniCredit, dar si Judecatoria Sinaia, care s-a sesizat din oficiu.


Seful eMAG, interesat de noi investitii in startup-uri atat din Romania cat si din afara
8:47:00 AM
Iulian Stanciu, CEO al retailerului online eMAG, spune ca este interesat de noi investitii in startup-uri, dupa ca in urma cu un an a preluat prin NOD (o alta companie detinuta de el) pachetul majoritar de actiuni al Atelierelor Pegas. Care sunt domeniile care ii atrag atentia si care au fost pana acum greselile cel mai des intalnite la startup-urile cu care a avut discutii pentru potentiale investitii.


Ministrul energiei cere conducerii CE Oltenia sa verifice daca s-au dat spagi pentru listele de disponibilizati
8:29:51 AM
Ministrul energiei Victor Grigorescu spune ca atrage atentia conducerii Complexului Energetic Oltenia si ii cere "imperativ" sa verifice daca s-au dat spagi pentru listele de disponibilizati de la companie, asa cum a relatat presa gorjeana. "Sper ca informatiile aparute in presa locala din Gorj care sustine ca s-a ajuns sa se dea spaga pentru listele de disponibilizati de la Complexul Energetic Oltenia sa se dovedeasca doar un zvon fara temei", a scris Grigorescu pe Facebook.


EXCLUSIV Control la sange in Posta Romana. Noul ministru al Comunicatiilor cere sa fie verificate indemnizatiile si bonusurile acordate directorilor, procedurile de angajare si mai multe contracte de achizitii, inclusiv cel cu Patria Bank
8:24:00 AM
Delia Popescu, noul ministru al Comunicatiilor, a dispus efectuarea unui control la sange in Posta Romana. Conform datelor comunicate HotNews.ro de catre Minister, sunt verificate indemnizatiile si bonusurile acordate directorilor executivi din Posta si din societatile la care Posta este actionar, prin raportare la obiectivele si criteriile de performanta, procedurile de angajare in aceste companii, precum si mai multe achizitii recente facute de Posta, printre care si contractul de de servicii financiar bancare cu Patria Bank.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply