Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Gabriel Oprea spune ca va contesta in instanta decizia CNADTCU privind plagiatul sau
12:57:00 PM
Fostul vicepremier Gabriel Oprea a afirmat luni, pe Facebook, ca va merge in instanta pentru a demonstra ca nu a plagiat in lucrarea sa de doctorat si va contesta decizia CNADTCU, dupa ce forul a respins apelul sau, si spune ca hotararea luata in acest caz a fost una politica.


Seful Facebook i-a prezentat Papei Francisc solutia sa pentru internet in zone izolate
12:41:14 PM
?Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost primit, luni, la Vatican, de Papa Francisc, caruia i-a prezentat drona Aquila, dezvoltata de compania americana pentru a furniza conexiune la internet in zonele izolate.


Femeile care calatoresc in India sunt sfatuite sa nu poarte fuste
12:19:09 PM
Ministrul Turismului din India sfatuieste femeile care viziteaza aceasta tara sa nu poarte fuste si sa nu se plimbe singure in localitatile mici, "pentru propria lor siguranta", potrivit The Guardian.


Pe scurt: Un membru CNA mustreaza liderii politici pentru starea presei. Malin Bot pleaca de la Evz.ro. Wall-Street.ro lanseaza o versiune pe bani
12:19:00 PM
Valentin Jucan, membru CNA, a adresat luni liderilor principalelor partide parlamentare o scrisoare deschisa in care afirma ca sunt responsabili de starea actuala a presei romanesti. Tot luni, jurnalistul Malin Bot si-a anuntat demisia din functia de redactor-sef Evz.ro. Iar site-ul Wall-Street.ro a anuntat o platforma de continut accesibila pe baza de abonament.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply