Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Secretarul general adjunct al NATO: Alianta este ingrijorata de informatiile false transmise deliberat de Kremlin
9:05:35 AM
Reprezentantii NATO sunt "in general ingrijorati" de eforturile continue ale media ruse de stat, controlate de Kremlin, de a transmite, in mod deliberat, informatii gresite sau chiar false pentru a forma opinia publica in tarile aliate, a declarat luni secretarul general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice, Alexander Vershbow, intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul roman de Externe, Lazar Comanescu, transmite Agerpres.


Trei ofiteri de la Permise, cercetati administrativ dupa ce Tariceanu si-a preschimbat carnetul auto ocolind o coada de sute de persoane
9:05:03 AM
Trei ofiteri ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPRPCIV) Bucuresti sunt cercetati administrativ de Ministerul Afacerilor Interne dupa ce au permis intrarea lui Calin Popescu Tariceanu prin curtea interioara a cladirii, ocolind coada, pentru a-si preschimba permisul auto. Un al patrulea ofiter de la acest serviciu si-a depus dosarul de pensionare, au precizat surse din Ministerul Afacerilor Interne pentru News.ro.


Harta rezultate BAC 2016 Sesiunea de toamna Au fost afisate primele rezultate. 24% rata de promovare, inainte de contestatii. Vezi listele
8:58:00 AM
Primele rezultate de la sesiunea de toamna a Bacalaureatului, inainte de solutionarea contestatiilor, au fost publicate luni de Ministerul Educatiei. Rata de promovare in acest moment este 24%. Candidatii nemultumiti de rezultate pot depune contestatii astazi intre orele 16:00 - 20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice in data de 1 septembrie.


Asasinul lui John Lennon ramane dupa gratii. Cererea de eliberare formulata de Mark Chapman, refuzata de instanta americana
8:49:00 AM
O cerere de eliberare din inchisoare formulata de Mark Chapman, asasinul lui John Lennon, in varsta de 61 de ani, a fost refuzata pentru a noua oara de autoritatile americane, scrie News.ro citand site-ul publicatia The Hollywood Reporter.


Suntem deja in Antropocen? Oamenii de stiinta spun ca trebuie declarata oficial noua epoca geologica
8:44:00 AM
Impactul umanitatii pe Pamant este acum atat de mare incat trebuie declarata o noua epoca geologica - Antropocenul - trebuie declarata, potrivit unui grup oficial de experti ce au prezentat luni recomandarea la Congresul International Geologic ce are loc la Cape Town, scrie The Guardian.


Gabriel Sincraian, depistat pozitiv - Romania va pierde una dintre cele cinci medalii obtinute la JO
8:37:42 AM
Gabriel Sincraian, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, a fost prins dopat si i se va retrage medalia obtinuta la haltere, categoria 85 de kilograme, anunta TVR.


Green Peace a inventariat 845 de hectare de paduri seculare in muntii Fagaras din judetul Arges si va propune sa fie introduse in Catalogul National al Padurilor Virgine
8:33:00 AM
In ultimele trei saptamani, zeci de activisti Greenpeace din 14 tari europene au cartat 845 de hectare de paduri seculare in muntii Fagaras din judetul Arges. Greenpeace va propune ca aceste paduri sa fie incluse in Catalogul National al Padurilor Virgine si Cvasivirgine care a fost instituit de Guvernul roman. Analiza Greenpeace arata de asemenea ca in ultimii zece ani, in zona care inainte adapostea 2.575 de hectare de paduri virgine, 985 de hectare (38,3%) au fost distruse.


Ministrul francez al Apararii, in vizita in Romania. Se va intalni cu premierul Dacian Ciolos si cu omologul roman, Mihnea Motoc
8:25:13 AM
Ministrul Francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, face o vizita luni si marti in Romania. Luni seara oficialul francez se intalneste cu premierul Dacian Ciolos, in timp ce marti dimineata va avea o intalnire cu omologul roman, Mihnea Motoc la sediul Ministerul Apararii Nationale.


O obligatie pentru firme in relatia cu angajatii: contractul colectiv. Amenzile pe care le risca angajatorii
8:22:00 AM
O larga categorie de firme din Romania, chiar si intreprinderi mici, are obligatia sa incheie contracte colective de munca. Aceasta obligatie revine tuturor firmelor care au cel putin 21 de salariati, atrage atentia un consultant de resurse umane.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply