Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Protest la fantana din Piata Universitatii fata de declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau privind Romania si Republica Moldova
5:11:00 AM
Aproximativ 2.000 de volume stranse de la bucuresteni au fost depuse marti in zona fantanii din Piata Universitatii pentru a fi trimise catre Ambasada Statelor Unite la Chisinau, in semn de protest fata de recentele afirmatii ale ambasadorului american privind relatia Romaniei cu Republica Moldova, anunta Agerpres.


PREVIEW Targul de tehnologie IFA Berlin - Cu ce vin cele mai mari companii
4:29:00 AM
Pe 2 septembrie incepe oficial la Berlin cel mai mare targ de tehnologie al toamnei, iar pe 31 august si 1 septembrie marile companii de tehnologie vor anunta produsele cu care spera sa faca vvanzari frumoase in urmatoarele luni, in special in perioada sarbatorilor de iarna. Samsung si Motorola mizeaza pe smartwatch-uri, LG si Sony pe smartphone-uri, iar Fitbit vine cu produse care sa-i confirme pozitia de lider in vanzarea de "purtabile" pentru sportivi.


CM 2018: ?Meciul Romania - Muntenegru va fi arbitrat de englezul Anthony Taylor
4:20:00 AM
Primul meci al nationalei Romaniei din preliminariile pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018, cu Muntenegru, va fi arbitrat de englezul Anthony Taylor, anunta FRF. In varsta de 37 de ani, Taylor va fi ajutat de asistentii Stuart Burt si Stephen Child si de arbitrul de rezerva Andre Marriner.


Departamentul de Stat il lasa pe ambasadorul american la Chisinau sa-si explice singur declaratiile referitoare la Romania si Moldova
4:17:00 AM
Departamentul de Stat ne-a indemnat sa ne adresam Ambasadei SUA la Bucuresti iar cei de aici ne-au indrumat sa cerem explicatii la Chisinau. Aceasta este pozitia oficiala adoptata in cazul declaratiilor controversate facute de ambasadorul Statelor Unite la Chisinau, James Pettit, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova. Intr-un interviu pentru Moldova 1, acesta a declarat ca Republica Moldova nu e Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent iar o evantuala unire "nu este o alegere practica si nu este o alegere care va face lucrurile mai bune".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply