Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ASE s-a asociat cu fundatia lui Dan Voiculescu pentru organizarea unui eveniment international despre valorile publice in UE
11:38:00 AM
"Valorea publica, politica si managementul public in Uniunea Europeana" este subiectul ultimei editii a unei scoli internationale de vara care s-a desfasurat in ultimele doua saptamani si in care Academia de Studii Economice din Bucure?ti si ceilalti organizatori au avut ca partener Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Fundatia ce poarta numele omului de afaceri condamnat pentru coruptie a fost partener educational al acestei "Bucharest Summer University" pentru al noualea an consecutiv.


VIDEO Interviu Cristian Mungiu la lansarea in Italia a filmului Bacalaureat, primit cu aplauze de critica si spectatori. Cum se pot organiza comunitatile de romani pentru o proiectie
11:31:02 AM
Succes de critica si public pentru Cristian Mungiu la Roma. Italienii au stat la coada zeci de minute vineri seara, 26 august, în capitala Italiei, pentru a asista la lansarea oficiala a filmului „Bacalaureat”, tradus în Italia cu titlul „Un padre, una figlia” (Un tata, o fiica).  Gradina de vara a cinematografului „Nuovo Sacher”, din cartierul boem Trastevere, 500 de locuri, a fost plina.


Sase sefi ai serviciului secret al MAI, urmariti penal de DNA. Ei si-au insusit ilegal sume de bani din bugetul DIPI
11:20:00 AM
Actualul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul Ministerului de Interne, Rares Vaduva, precum si fostii sefi si institutiei Gheorghe Nicolae, Gelu Marin Oltean, Nelu Zarnica, Gheorghe Popa si Ioan Dorin Popa, sunt urmariti penal de procurorii anticoruptie, in calitate de suspecti, anunta Directia Nationala Anticoruptie (DNA) intr-un comunicat remis luni seara. Cei sase sunt acuzati de infractiuni precum deturnare de fonduri, delapidare, fals intelectual, uz de fals si abuz in serviciu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply