Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ar putea fi o transmisie venita din partea unei inteligente extraterestre. Semnalul radio care ii agita pe astronomi
6:10:40 AM
Detectarea in 2015 a unui ''semnal puternic'' de catre un telescop radio din Rusia care scana cerul in cautarea vietii extraterestre starneste un mare interes in comunitatea stiintifica.


Bruxellesul someaza Apple sa returneze Irlandei peste 13 miliarde de euro
6:07:00 AM
Comisia Europeana a ordonat marti gigantului IT Apple sa returneze Irlandei o suma record de peste 13 miliarde de euro, anunta AFP.


Atentat cu masina capcana langa un hotel din capitala Somaliei, Mogadiscio
5:49:46 AM
Un atentat cu masina capcana a avut loc, marti, langa un hotel din Mogadiscio, capitala Somaliei, anunta AFP. Deocamdata nu exista informatii despre eventuale victime.


Mircea Geoana confirma discutiile cu liderii PRU: Pericol mare ca Tariceanu si Basescu sa participe la urmatoarea guvernare, o coali?ie a partidelor mici poate reprezenta o solu?ie
5:48:30 AM
Mircea Geoana (ex-PSD, actual presedinte PSRo) a confirmat pentru HotNews.ro intalnirea de ieri cu presedintele PRU, Bogdan Diaconu, venita in contextul unei campanii masive de racolare de parlamentari PSD in Partidul Romania Unita. Geoana a declarat pentru HotNews.ro, referitor la discutiile cu PRU, ca "pericolul" ca Basescu si Tariceanu sa participe la viitoarea majoritate guvernamentala e foarte mare, iar "o coali?ie a partidelor mici poate reprezenta o solu?ie".


?VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la US Open
5:48:00 AM
Cap de serie numarul patru, Rafael Nadal s-a calificat in turul doi al turneului de la US Open, dupa ce l-a invins pe Denis Istomin, scor 6-1, 6-4, 6-2. Ibericul a reusit lovitura primei zile de la New York, cu al sau forehand incredibil, cu mult topspin.


Elevii romani au obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului 2016
5:48:00 AM
Lotul olimpic al Romaniei a obtinut trei medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului, desfasurata in Japonia, informeaza Ministerul Educatiei. Medaliile de argint au fost obtinute de Alexandra Alexiu de la Colegiul National "Mihai Viteazul" din Ploiesti, Hakan Calila de la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta si Tudor Pipirig de la Colegiul National "Emil Racovita" din Ias. Medalia de broz a fost castigata de Diana-Gabriela Oprea de la Colegiul National "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Buzau.


Kirghistan: Atentat cu masina capcana impotriva ambasadei Chinei, trei persoane au fost ranite
5:47:15 AM
Un kamikaze la volanul unei masini capcana s-a detonat marti in fata ambasadei Chinei din Biskek, ranind trei persoane, au anuntat autoritatile din Kirghistan, denuntand un "act terorist", scrie AFP.


Simona Halep, in topul preferintelor romanilor, desi nu a participat la JO de la Rio (IRES)
5:39:00 AM
Simona Halep, desi nu a participat la JO de la Rio de Janeiro, apare pe locul 6 (2%) in topul sportivilor preferati care au luat parte la Olimpiada, conform unui raport de cercetare efectuat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES). Performantele Romaniei la Rio au fost supraestimate de respondenti, acestia anticipand ca Romania se va clasa pe locul 8, in timp ce la finalul competitiei tara noastra s-a aflat pe locul 47.


VIDEO Pianistul american Robert Glasper concerteaza pentru prima data in Romania
5:35:00 AM
Jazz in the Park si Twin Arts ii aduc, pentru prima data in Romania, pe americanii de la Robert Glasper Experiment, de doua ori castigatori ai premiilor Grammy, in 2013 si 2015, pentru cel mai bun album R&B si cea mai buna interpretare. Grupul vine cu o abordare spectaculoasa si originala care combina muzica jazz cu R&B si hip-hop. Turneul european va include concerte in Bucuresti (28 noiembrie, la Sala Radio) si Cluj-Napoca (29 noiembrie, sala Auditorium Maximum). Concertul din Bucuresti este organizat de Twin Arts, in timp ce la Cluj trupa este adusa de organizatorii festivalului Jazz in the Park.


Soferul fara permis care a accidentat mortal o femeie si a fost identificat dupa un apel al politistului Godina pe Facebook a fost arestat preventiv
5:31:02 AM
Daniel Marius Vaitis, tanarul fara permis de conducere in varsta de 23 de ani care a accidentat mortal o femeie, dupa care a fugit de la locul faptei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunta Agerpres. Decizia a fost luata marti de Judecatoria Sectorului 3 si nu este definitiva.


Salvamontistii anchetati de Departamentul pentru Situatii de Urgenta acuza ca nicio interventie aeriena SMURD in Piatra Craiului nu a reusit in ultimii 5 ani
5:30:00 AM
Niciuna dintre interventiile aeriene SMURD, facute in ultimii cinci ani in Piatra Craiului, nu a fost dusa la bun sfarsit, acuza membrii Asociatiei Nationale a Salvatorilor Montani, dupa ce colegii lor din Zarnesti sunt anchetati de Departamentul pentru Situatii de Urgenta in cazul interventiei pentru salvarea unei femei care a cazut 30 de metri in masivul Piatra Craiului, scrie Digi24.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply