Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Politistii fac 16 perchezitii in Bucuresti si doua judete intr-un dosar cu prejudiciu de 10 mil. euro. Ar fi vizate hotelurile Riviera din Mamaia si Olanesti
3:14:17 AM
Politisti si procurori fac, miercuri, 16 perchezitii in Bucuresti si in judetele Valcea si Constanta, la persoane suspectate ca ar fi creat, in ultimii zece ani, un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani, urmand sa fie puse in executare noua mandate de aducere, noteaza News.ro.


Chris Brown, arestat in SUA dupa ce prietena sa a spus ca a amenintat-o cu arma. Rapperul a mai fost condamnat, dupa ce a batut-o pe Rihanna in 2009
3:07:00 AM
Chris Brown a fost arestat in Los Angeles, dupa ce modelul Baylee Curran a anuntat politia declarand ca a fost amenintata cu arma de cantaretul american, relateaza BBC, citat de Mediafax.


US Open (m): Andy Murray, Stan Wawrinka si David Ferrer, in turul doi al competitiei de la New York
2:59:00 AM
Cap de serie numarul doi, Andy Murray nu a avut probleme in a castiga partida cu Lukas Rosol din turul intai de la US Open, scotianul impunandu-se in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2. In aceeasi faza a competitiei au mai ajuns, printre altii, Stan Wawrinka (favorit trei), David Ferrer (favorit 11) si Dominic Thiem (favorit opt). Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tabloul masculin de simplu de la New York.


Manuel Valls, criticat de istorici dupa ce a spus ca Marianne, simbol al Frantei, are sanii dezgoliti, nu poarta val: E asa pentru ca e o alegorie, cretinule!
2:52:00 AM
Premierul francez si-a atras critici pentru ca a sugerat ca sanii dezgoliti sunt mai reprezentativi pentru Franta decat un cap acoperit, declaratie care a inflamat din nou disputele politice privind burkini, scrie The Guardian.


US Open (f): Serena Williams, victorie lejera cu Ekaterina Makarova
2:41:00 AM
Serena Williams (cap de serie numarul unu) a obtinut miercuri calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Ekaterina Makarova, din Rusia. Meciul a durat o ora si doua minute. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tabloul feminin de simplu.


Patru detinuti de la Penitenciarul Giurgiu sustin ca au fost batuti cu bestialitate in timpul protestelor din inchisori
2:27:39 AM
Patru detinuti, care erau incarcerati la Penitenciarul Giurgiu in timpul revoltelor, acuza ca au fost batuti "cu bestialitate" pentru ca ar fi instigat la proteste, acestia avand si certificate medico-legale care dovedesc loviturile. Conducerea inchisorii neaga un asemenea incident, transmite Mediafax.


Limba romana. Supravietuirea ca destin
2:24:50 AM
Limba romana e o limba de supravietuitori. E o limba care, teoretic vorbind, n-ar fi avut cum sa existe (fiind nascuta din geminarea a doua limbi care, tot teoretic vorbind, n-ar fi avut cum sa se gemineze, latina si slava, prea radical diferite in spirit), vorbita de un popor care, la randul lui, n-ar fi avut prea mari sanse sa existe (strivit intre atatea imperii enorme, la randul lor incongruente si nemiscibile).


?US Open: Patricia Maria Tig, eliminata in turul intai
2:17:00 AM
Patricia Maria Tig, locul 128 WTA, a fost eliminata in runda inaugurala de la US Open, dupa ce a pierdut partida cu  Laura Siegemund (Germania - locul 27 WTA). A fost 3-6, 6-3, 6-2 pentru favorita numarul 26 a competitiei de la New York.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply