Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dorin Iacob, fost secretar executiv al PD, arestat in Marea Britanie pentru hartuire sexuala
7:10:37 AM
Fost secretar executiv al Partidului Democrat (PD), omul de afaceri Dorin Iacob, a fost arestat pe teritoriul Marii Britanii la data de 27 august, fiind acuzat ca a hartuit sexual o femeie in timpul unei sedinte de masaj la un hotel din Manchester, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.


??FOTO Cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european se deschide pe 1 septembrie, la Bucuresti
7:00:00 AM
Cel mai mare parc de aventura dintr-un spatiu inchis din Romania va fi deschis pe 1 septembrie intr-unul dintre mall-urile din Bucuresti. Parcul cuprinde atat trasee pentru adulti, cat si pentru copii, o panza de paianjan, dar si cea mai lunga tironiala dintr-un spatiu comercial din Europa. Costurile amenajarii parcului au depasit suma de 200.000 de euro.


NASA continua sa lucreze la motorul de racheta imposibil. Un laborator al agentiei spatiale ar urma sa publice rezultatele
6:56:00 AM
Un laborator NASA a continuat sa lucreze la conceptul motorului cu propulsie electromagnetica (EMDrive), catalogat drept "motorul imposibil", si ar urma sa publice in curand rezultatele studiului. Motorul EMDrive a fost conceput de inventatorul britanic Roger Shawyer acum 15 ani, dar a fost ridiculizat la acea vreme pentru ca este imposibil din punct de vedere stiintific.


Mentenanta IT la cardul de sanatate: CNSC a respins contestatiile la contractele de peste 5 milioane de euro atribuite prin licitatie de CNAS catre Teamnet/Surse: HP s-a adresat acum Curtii de Apel
6:40:00 AM
Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a respins in aceasta luna contestatiile facute impotriva atribuirii prin licitatie de CNAS catre Teamnet a unor contracte de peste 5 milioane euro pentru mentenanta IT pe 3 ani la cardul de sanatate si la platforma IT a asigurarilor de sanatate. In cazul contractului de mentenanta si suport la sistemul IT al cardului de sanatate, una dintre contestatii a fost facuta de Hewlett-Packard Romania (HP), iar surse apropiate licitatiei au precizat pentru HotNews.ro ca nemultumita de acest rezultat, HP a atacat acum decizia CNSC la Curtea de Apel. Sistemul IT al cardului de sanatate, ramas fara mentenanta de la sfarsitul lui 2015, nu a mai functionat in aceasta luna timp de 9 ore.


?FOTOGALERIE Platforma Unionista Actiunea 2012 strange carti in Piata Universitatii / Cartile de istorie a Romaniei ar urma sa fie trimise ambasadorului SUA la Chisinau
6:23:00 AM
Platforma Unionista Actiunea 2012 strange de marti dimineata carti in Piata Universitatii, sub sloganul "Doneaza o carte pentru copiii/tinerii Basarabiei! Si ei sunt Romania". Potrivit unuia dintre organizatori, cartile despre istoria Romaniei vor fi trimise la ambasada SUA din Republica Moldova, pentru ca ambasadorul James Pettit "sa citeasca si el despre istoria noastra". Actiunea este organizata in contextul unor declaratii controversate facute de ambasadorul SUA la Chisinau cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova.


Francois Hollande anuleaza sperantele privind semnarea rapida a tratatului trans-atlantic: Niciun acord inainte de finalul mandatului lui Obama
6:22:00 AM
Presedintele Francois Hollande a afirmat marti ca Franta nu vrea sa "cultive iluzia" unui acord asupra tratatului trans-atlantic (TTIP) intre Europa si Statele Unite "inainte de sfarsitul anului " si "de finalul mandatului" presedintelui Barack Obama, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply