Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum si-a ridicat premierul Ciolos magistratii in cap printr-o mica gafa
1:14:00 PM
Guvernul Ciolos a reusit printr-o gafa, nepricpere sau superficialitate birocratica, puteti sa-i spuneti cum doriti, sa-si ridice in cap o buna parte din magistratii Romaniei. Acestia au speculat o imprecizie dintr-o ordonanta de ugenta data de guvern in iunie 2006 pentru a mai salta putin salariile din invatamant si domeniul sanitar, printre cele mai vitregite. De fapt, guvernul Ciolos a aplicat sectorial legea-cadru de salarizare adoptata in 2010 de guvernul Boc, amanata de la un an la altul. Numai ca a facut-o prost. Desi intreaga ordonanta se refera cu predilectie la ei, la medici, asistente, profesori, primul articol este formulat in asa fel incat se intelege ca vizeaza de fapt toti bugetarii.


Brasov: Ancheta penala in urma unei plangeri facute de UDMR cu privire la inscriptii antimaghiare aparute pe zidul unei cladiri
12:34:52 PM
Politia Brasov a deschis un dosar penal pentru incitare la ura in urma unei plangeri facute de catre UDMR cu privire la inscriptiile antimaghiare aparute pe zidul unei cladiri de birouri din municipiul Brasov, relateaza News.ro.


Amenzi de pana la 1.000 de lei pentru cei care parcheaza pe spatiile verzi din Sectorul 1
12:19:00 PM
Stationarea vehiculelor pe spatiile verzi din Sectorul 1 va fi sanctionata cu amenzi cuprinse intre 250 si 500 de lei pentru persoanele fizice si 500 - 1.000 lei pentru persoanele juridice, conform unui proiect de hotarare aprobat miercuri de Consiliul Local, informeaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply