Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO In ce stadiu sunt lucrarile de extindere la doua benzi pe sens a Centurii Capitalei intre Chitila si Autostrada A1: Pana la finalul anului traficul va fi deschis pe toate benzile
11:17:44 AM
Lucrarile la extinderea Soselei de Centura a Capitalei la doua benzi pe sens, pe cei 8,7 km intre Chitila (DN7) si A1 Bucuresti-Ploiesti sunt in grafic, iar pana la finalul anului traficul va fi deschis pe toate benzile, sustine directorul Companiei de Drumuri, Catalin Homor, dupa o vizita pe santierul unui proiect contractat de aproape sase ani. Desi lucrarile au inceput in 2013, iar proiectul s-a impotmolit de numeroase ori si mai multe termene de finalizare au fost depasite, autoritatile de la drumuri vor sa deschida circulatia pe toate benzile inca din acest an, iar apoi intreg proiectul sa fie gata in luna mai 2017. Pana atunci in anumite zone se va circula cu restrictii sau devieri locale. Probleme inca mai sunt inca si acum cu exproprierile, doi dintre proprietarii expropriati refuzand sa elibereze terenurile.


Germania ancheteaza 64 de presupusi islamisti extremisti din randul fortelor armate
10:49:00 AM
Agentia de contrainformatii a armatei germane ancheteaza 64 de presupusi "islamisti extremisti" care lucreaza in cadrul fortelor armate, a declarat miercuri un purtator de cuvant al Ministerului german al Apararii, potrivit Reuters.


Ministerul Afacerilor Externe scoate la concurs 50 de posturi diplomatice
10:49:00 AM
Ministerul Afacerilor Externe organizeaza un concurs pentru ocuparea a 50 de posturi diplomatice, in domenii precum afaceri europene, afaceri politice, juridic, consular si asistenta pentru dezvoltare, informeaza institutia, citata de News.ro.


FOTOGALERIE Cum arata cel mai nou mall din Bucuresti - ParkLake - inaugurat pe 1 septembrie
10:49:00 AM
Cel mai nou mall din Bucuresti - ParkLake - construit in zona Dristor-Titan, se deschide pe 1 septembrie. Mall-ul adaposteste circa 220 de magazine, unele venite in premiera pe piata din Romania, un cinematograf multiplex, 23 de restaurante in zona de food court, un hypermarket Carrerfour, un club WorldClass, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis padel, 2.450 de locuri de parcare si un patinoar pe timp de iarna. Cu o zi inainte de inaugurare, inca se mai lucra la amenajarea spatiilor vezi, a terasei si a aleilor si nu toate magazinele din mall vor fi deschise in ziua inaugurarii, nefiind gata.


Presedintia va anunta la ora 18.30 noul purtator de cuvant al lui Klaus iohannis
10:37:00 AM
Administratia Prezidentiala informeaza miercuri intr-un comunicat ca la ora 18.30, la Palatul Cotroceni, va avea loc o declaratie de presa "cu prilejul anuntarii noului Purtator de Cuvant al Presedintelui Romaniei".
  • HotNews.ro va transmite LIVE TEXT declaratia de presa


Romania se va afilia sistemului ONU de evaluare si coordonare in caz de dezastre
10:17:58 AM
Romania va face demersuri pentru obtinerea statutului de stat membru in sistemul UNDAC (Echipe ONU de evaluare si coordonare in caz de dezastre/ United Nations Disaster Assessment and Coordination), a decis miercuri Guvernul, printr-un Memorandum, la propunerea Departamentului pentru Situatii de Urgenta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply