Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?SONDAJ Cate accidente rutiere ai avut pana acum?
3:09:21 AM
Instructorii auto cu experienta spun ca nu exista sofer care sa nu aiba un accident macar o data in viata. Asa ca am decis sa facem un sondaj prin care sa vedem cat de adevarata este aceasta afirmatie. In plus, am extins sondajul si pentru motociclisti si pietoni.


Dictatorul uzbek Islam Karimov, aflat la putere de peste 25 de ani, ar fi murit in urma unui atac cerebral
3:06:00 AM
Dictatorul uzbek Islam Karimov, aflat la putere de peste 25 de ani, ar fi murit in urma unui atac cerebral, informatia nefiind insa confirmata oficial, a anuntat agentia Fergana. Oficialii de la Tashkent au negat aceasta  informatie, afirmand ca presedintele Karimov "este in stare grava, dar stabila", a relatat agentia Interfax, citata de cotidianul The Moscow Times.


Premierul Dacian Ciolos si ministrul Muncii, Dragos Pislaru, sunt marti in Italia alaturi de romanii afectati de cutremurul din 24 august
3:06:00 AM
Premierul Dacian Ciolos si ministrul muncii, Dragos Pislaru, se afla astazi in Italia, pentru a fi alaturi de comunitatea de romani afectata de cutremur. Prim-ministrul si ministrul muncii se intalnesc cu cei patru cetateni raniti si cu familiile de romani din tabara de sinistrati din zona Amatrice.


Uber reduce tarifele din nou. La UberX pretul este de 1,3 lei/km in Bucuresti
3:03:16 AM
Uber a anuntat ca tarifele serviciului UberX in Bucuresti scad cu aproximativ 10%, pana la 1,3 lei/km, in timp ce la UberSELECT, serviciul premium, tarfiele scad cu 30%. In plus, pentru UberX sunt acceptate acum si masini de pana la 15 ani vechime, nu doar de maxim 10 ani. In urmatoarea perioada, Uber va oferi venituri garantate soferilor parteneri, pentru a se asigura ca tranzitia nu este resimtita pe termen scurt.


De la PSD la PRU: Victor Ponta si alternativa national-socialismului romnesc
2:54:19 AM
In toamna lui 2014, atunci cand nimeni si nimic nu parea sa ii stea in calea visului sau prezidential, Victor Ponta era intruchiparea, vitala si toxica, a hibridului ideologic si politic ce isi tragea energiile din trecutul nostru recent: populismul sau etnocratic evoca, in cheie autohtona, ambitia unui alt Viktor, Viktor Orban, de a uni, sub faldurile unei autocratii etniciste, intreaga natiune.


Ghidul complet al plantelor medicinale ?i al bolilor pe care le vindeca
2:51:00 AM
În acest ghid cuprinzator de folosire a plantelor medicinale în vindecare, David Hoffmann ofera o abordare holistica prin care sa ne putem restabili ?i men?ine starea de bine. Sfaturi clare, bine structurate, ne arata cum sa diagnosticam ?i sa tratam fara riscuri o gama larga de afec?iuni, de la diabet ?i depresie, la acufene ?i tuse convulsiva – fara niciun efect secundar negativ.


US Open (m): Novak Djokovic, calificare in patru seturi cu Jerzy Janowicz (Rezultatele zilei)
2:38:00 AM
Novak Djokovic (cap de serie numarul unu si campionul en-titre de la New York) s-a calificat in turul doi de la US Open (ultimul turneu de Grand Slam al anului din tenis), dupa ce l-a invins in patru seturi pe Jerzy Janowicz, din Polonia. Continua competitia si alti favoriti de pe tabloul de simplu masculin: Rafael Nadal (4), Milos Raonic (5), Marin Cilic (7), Jo-Wilfried Tsonga (9), Gael Monfils (10) si John Isner (20).


US Open (f): Monica Puig (aur la JO), eliminata in turul intai de Zheng Saisai (Rezultatele zilei)
2:19:00 AM
Prima zi de la US Open a adus si eliminarea mai multor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu, Monica Puig (aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro) fiind invinsa de Zheng Saisai, din China. Au mai parasit competitia prematur: Irina Camelia Begu (favorita 21), Sabine Lisicki, Sara Errani, CoCo Vandeweghe (28) si Barbora Strycova (18 - invinsa de Monica Niculescu). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la simplu feminin.  


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply