Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rectorul Universitatii de Vest le propune candidatilor PNL sa adere la un program comun, bazat pe consultarea cetatenilor: A trecut vremea liderului de tip baron local. Este momentul pentru o altfel de politica, una a proiectelor asumate
10:44:00 AM
Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara Marilen Pirtea le propune candidatilor PNL Timis pentru pentru Senat si Camera Deputatilor sa genereze si sa adere la un program comun, care sa se bazeze pe consultarea si identificarea nevoilor cetatenilor din judet, precizand ca este binevenit sprijinul altor partide, punctual, pe proiect. Rectorul UVT subliniaza ca este momentul pentru a face o altfel de politica, astfel incat un partid sa ofere nu doar o lista de candidati, ci o echipa care si-a asumat o serie de proiecte de dezvoltare a judetului si a regiunii, si da drept exemple de astfel de proiecte centura Timisoarei, spitalul regional si cesterea competitivitatii Regiunii Vest.


Avram Iancu, dupa ce a traversat Canalul Manecii: Am trecut prin chinuri fizice si mentale iesite din comun
10:42:00 AM
Avram Iancu, autorul unei performante care a fost omologata international, el reusind sa traverseze inot Canalul Manecii fara un costum special, a declarat ca in cele 18 ore a trecut prin chinuri fizice si mentale iesite din comun, informeaza News.ro. El si-a dorit neaparat sa atraga atentia romanilor in campania de strangere de fonduri pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi, "Cumintenia Pamantului".


Elvetia: Armata a gasit epava avionului militar disparut luni
10:36:04 AM
Epava avionului de vanatoare apartinand fortelor aeriene suedeze, care a disparut luni, a fost gasita de armata in Alpii elvetieni, insa continua operatiunea de cautare a pilotului, care nu a fost gasit la locul epavei avionului, a anuntat marti ministrul elvetian al Apararii, citat de AFP.


Fortele turcesti si militiile kurde au acceptat o incetare a ostilitatilor (oficial american)
10:32:13 AM
Fortele turce care intervin in nordul Siriei si militiile kurde din zona au acceptat incetarea ostilitatilor, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Centcom, comandamentul militar american in Orientul Mijlociu, scrie AFP.


Reactia Telekom fata de intentia Ministerului Culturii de a introduce noi taxe pentru furnizorii de internet in contul Fondului Cinematografic: Va conduce la cresterea preturilor la internet
10:23:00 AM
Grupul de firme Telekom Romania (fostele Romtelecom si Cosmote) a reactionat marti fata de intentia autoritatilor de a impune o noua taxa furnizorilor de servicii de televiziune si internet pentru finantarea Fondului Cinematografic, din care se finan?eaza filmele romanesti. Telekom considera insuficient timpul de consultare publica alocat acestui proiect de Ordonanta de Urgenta initiat de Ministerul Culturii, cere respectarea timpului legal de minim 10 zile si sustine ca noua taxa 'va conduce la cresterea tarifelor in piata, care va fi resimtita de consumatorul final, afectand in subsidiar gradul de penetrare si de utilizare a serviciilor de internet'.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply