Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

INTERVIU Bob van Dijk, CEO Naspers, despre adaptarea la generatia Millennials: Avem multi oameni tineri, dar probabil ca trebuie sa-i ascultam mai mult / E foarte putin probabil sa investim in mass media
12:15:37 PM
Bob van Dijk (olandez, 43 ani) este din aprilie 2014 CEO Naspers, compania care controleaza eMag, OLX, Autovit si Pay U. Van Dijk a vorbit intr-un interviu pentru HotNews.ro despre particularitatile pietei din Romania, despre pietele de unde asteapta cresterea business-ului si despre adaptarea gigantului sud-african la noua generatie de consumatori, "millennials ".


Un nou asigurator intra pe piata RCA: Grawe Romania promite preturi corect dimensionate si vrea sa ajunga la 50.000 de clienti pana la sfarsitul lui 2020
12:10:00 PM
Grawe Romania a primit miercuri autorizare din partea ASF sa isi extinda activitatea pe doua clase de asigurare: CASCO si RCA, devenind astfel al noualea asigurator care poate subscrie polite RCA alaturi de: Allianz-Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig si Uniqa. 'Vom ramane un asigurator cu preturi corect dimensionate in functie de acoperire. Preconizam sa vindem primele polite la inceputul lunii octombrie si ne propunem sa avem la sfarsitul anului 2020 in portofoliu un numar total de 50.000 de clienti RCA multumiti', a precizat Paul Swoboda, Presedintele Directoratului Grawe.


Guvern: Va fi infiintat un muzeu de istorie a evreilor din Romania in cadrul Institutului Elie Wiesel
12:00:52 PM
Guvernul a adoptat, miercuri, o Hotarare care are in vedere coordonarea activitatilor din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel", in vederea realizarii, ulterioare, a unui muzeu de istorie a evreilor din Romania. De asemenea, se are in vedere initierea actiunilor cu caracter cultural, stiintific, educational si legal pentru protejarea memoriei victimelor Holocaustului, mai precizeaza Guvernul.


Salvamontist care a participat la operatiunea de salvare din Piatra Craiului: Reprezentantii ISU nu au facut vreodata vreo simulare de salvare montana in Piatra Craiului
11:57:42 AM
Salvamontistul Ciprian Lolu, care a participat la misiunea de salvare a femeii care a cazut in Muntii Apuseni, se intreaba, pe pagina sa de Facebook, cum poate exista o salvare montana coordonata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "cand reprezentantii ISU nu au facut vreodata vreo simulare de salvare montana in Piatra Craiului".


Guvernul a adoptat masuri pentru eliminarea discriminarilor salariale intre personalul didactic care desfasoara aceeasi munca
11:55:15 AM
Guvernul a aprobat miercuri o hotarare privind procedurile de aplicare necesare platii diferentelor salariale cuvenite personalului didactic din invatamantul de stat preuniversitar si universitar, pentru perioada 1 octombrie 2008-13 mai 2011, care nu a obtinut aceste drepturi prin hotarari judecatoresti. Potrivit Guvernului, sunt eliminate discriminarile salariale intre personalul didactic care desfasoara aceeasi munca, in aceleasi conditii, conform Legii 85/2016.


Guvernul a restabilit facilitatile fiscale acordate veteranilor de razboi
11:48:00 AM
Guvernul a modificat, prin ordonanta de urgenta, Codul Fiscal, pentru a restabili facilitatile fiscale acordate pana la 31 decembrie 2015 veteranilor de razboi, vaduvelor de razboi, persoanelor persecutate din motive politice, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri. Potrivit Guvernului, in cazul veteranilor si al vaduvelor de razboi, se va aplica scutirea integrala de la plata impozitelor pentru cladirile si terenurile detinute in comun cu sotii/sotiile acestora, precum si pentru un mijloc de transport, la alegere.


VIDEO Cum a moderat Madalina Dobrovolschi (fosta Puscalau) duelul Iohannis - Ponta de la B1 Tv in alegerile prezidentiale din 2014
11:41:23 AM
Madalina Dobrovolschi (fosta Puscalau), noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, a moderat in 2014 una dintre cele doua dezbateri intre Klaus Iohannis si Victor Ponta inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna anului 2014. Ulterior, Madalina Dobrovolschi a trecut la TVR si a realizat un interviu cu Iohannis, devenit intre timp presedintele Romaniei.


Campioanele Europei la baschet 3x3 se decid la Bucuresti!
11:33:14 AM
Cele mai bune echipe de baschet 3x3 din Europa isi dau intalnire la Bucuresti, intre 2 si 4 septembrie, la cea de-a doua editie a Campionatelor Europene de Baschet 3x3. Evenimentul va avea loc in AFI Palace Cotroceni, in zona patinoarului, iar festivitatea de deschidere se va desfasura vineri, 2 septembrie, incepand cu ora 16.45.


Guvern a stabilit 2 septembrie ca zi de doliu national
11:32:04 AM
Guvernul a hotarat ca 2 septembrie sa fie zi de doliu national pentru romanii decedati in cutremurul din Italia, a anuntat miercuri Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Executivului.


Alti 18 angajati ai serviciului secret al MAI sunt urmariti penal de DNA
11:28:00 AM
Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca alti 18 angajati ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) din cadrul Ministerului de Interne sunt urmariti penal de procurori, pentru infractiuni de deturnare de fonduri, delapidare, abuz in serviciu sub forma complicitatii, fals si uz de fals. Amintim ca, luni, sase fosti si actuali sefi ai serviciului secret al MAI au fost de asemenea pusi sub urmarire penala. Astfel, "in total, 24 de persoane, intre care sase cu functii de conducere la data faptelor (...) au dobandit calitatea de suspect in prezentul dosar", arata DNA.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply