Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Efectul Schlieren: cum arata aerul
5:09:15 AM
Miscarile de aer sunt, de obicei, imposibil de observat cu ochiul liber, exceptie facand, spre exemplu, valurile de caldura emanate de asfalt intr-o zi caniculara. In clipul de mai jos, insa, avem ocazia vedem cum arata aerul emis de uscatorul de par, caldura pe care o emana palmele incalzite sau cum se schimba temperatura aerului atunci cand consumam inghetata pe bat. Acest fenomen prin intermediul caruia putem observa schimbarile de temperatura si densitatea aerului este intitulat "efectul Schlieren" si a fost pentru prima data observat de catre filosoful si omul de stiinta britanic Robert Hooke, in anul 1665.


Iohannis, mesaj pentru ambasadorii romani:Romania este astazi o tara sigura si predictibila intr-o regiune nesigura si imprevizibila
5:01:00 AM
Faptul ca Romania este astazi o tara sigura si predictibila intr-o regiune nesigura si imprevizibila este o realitate tot mai evidenta, le-a transmis Klaus Iohannis sefilor misiunilor diplomatice ale Romaniei, primiti miercuri de seful statului.


?Licitatia privind achizitia de sare pentru deszapezire pe urmatorii patru ani va fi reluata de catre Compania de Drumuri dupa ce nu a primit oferte suficiente
4:33:36 AM
Licitatiile privind achizitia de sare pentru deszapezire, estimate la o valoare de circa 67,4 milioane de euro, vor fi reluate de catre Compania de Drumuri si Autostrazi (CNADNR), dupa ce a primit oferta doar pentru directia regionala Cluj de la o companie privata, iar Salrom, singurul producator de sare din Romania, a anuntat ca nu a participat la licitatii din cauza ?conditiilor contractuale dezavantajoase pentru ofertant? prevazute in caietul de sarcini, potrivit News.ro. CNADNR ar putea purta negocieri directe cu Salrom in vederea achizitiilor de sare. Licitatiile vizeaza toate cele sapte direcii regionale din tara si acopera perioada 2016-2020.


Gisele Bundchen, pe primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite modele profesioniste
4:29:00 AM
Top-modelul brazilian Gisele Bundchen s-a mentinut si in 2016 pe primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite modele profesioniste din lume, informeaza Reuters, citata de News.ro.


?US Open: Sorana Cirstea si Ana Ivanovic s-au retras de pe tabloul de dublu
4:27:00 AM
Perechea Sorana Cirstea/Ana Ivanovic (Romania/Serbia) s-a retras de pe tabloul de dublu de la US Open, fiind inlocuita de cuplul japonez Kurumi Nara/Naomi Osaka, informeaza News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply