Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Absolventii care au obtinut media 10 la examenele nationale din acest an vor primi stimulente financiare
2:17:14 PM
Absolventii care au obtinut media 10 la evaluarea nationala si la examenul de bacalaureat vor primi stimulente financiare, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Guvern. Stimulentele sunt in valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obtinut media 10 la evaluarea nationala pentru clasa a VIII-a, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obtinut media 10 la examenul national de bacalaureat 2016.


Guvern: Medicii din state terte UE vor putea profesa in Romania
2:03:00 PM
Guvernul a modificat si completat, miercuri, prin Ordonanta de Urgenta, Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii. Potrivit Guvernului, noile prevederi legale faciliteaza accesul medicilor, cetateni ai unui stat tert, care solicita sau sunt titulari ai Cartii Albastre a UE, in scopul exercitarii profesiei pe teritoriul Romaniei.


Vlad Voiculescu: De la 1 octombrie, plata garzilor va fi facuta la un nivel rezonabil pentru toate categoriile de medici
1:59:00 PM
De la 1 octombrie, plata garzilor va fi facuta la un nivel rezonabil, in urma aprobarii unei ordonante de urgenta, a anuntat miercuri ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Acesta a mai spus ca mai multe informatii despre plati pot fi gasite pe site-ul respectpentrumedici.ro. Vlad Voiculescu a mai anuntat ca pentru personalul care se ingrijeste de arsi va exista un spor suplimentar. Acesta va fi de 100%.


LIVE TEXT Premierul Dacian Ciolos, la TVR 1, de la ora 21.00
1:57:00 PM
Premierul Dacian Ciolos este invitat miercuri seara, de la ora 21.00, intr-o "Editie speciala" la TVR 1, unde va discuta despre politica interna si externa, masuri economice, reorganizare teritoriala si alte proiecte.
HotNews.ro va transmite cele mai importante declaratii ale premierului


Guvernul nu include magistratii in aplicarea OUG 20/2016 privind majorarile salariale / Ministrul Muncii: Nu este cazul unei dispute
1:48:54 PM
Ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a declarat, miercuri, ca OUG 20/2016 privind salarizarea bugetarilor nu se aplica si magistratilor, afirmand ca o crestere cu 18% a salariilor acestora nu este un obiectiv al Guvernului in acest moment, actul referindu-se la medici si profesori, si nu este cazul unei "dispute" intre Guvern si magistrati pe aceasta tema, potrivit News.ro.


Ramnicu Valcea: Omul de afaceri Maria Tudor, transportata la Urgente in timpul audierilor la Parchet
1:34:00 PM
Omul de afaceri Maria Tudor, condusa miercuri, la amiaza, la parchet pentru audieri intr-un dosar de evaziune fiscala, a fost transportata cu ambulanta, in cursul serii, la unitatea de primiri urgente a Spitalului din Ramnicu Valcea, dupa ce i s-a facut rau in timpul interogatoriilor, relateaza Agerpres.


Analiza: Esecul TTIP, semn al dezintegrarii UE. Romania si alte state din est sunt ingrijorate, in timp ce tarile din vest resping acordul SUA-UE, pe fond electoral.
1:19:37 PM
Esecul negocierilor Acordului de liber-schimb SUA-UE are loc pe fondul discursului populist si extremist din tarile vest-europene aflate in preajma alegerilor, in timp ce o esuare a parteneriatului transatlantic ingrijoreaza Romania si alte state UE estice, care isi doresc strangerea relatiilor dintre Europa si Statele Unite, mai ales din ratiuni de securiate, fata de amenintarea rusa, scrie Antonia Colibasanu, intr-o analiza pentru Geopolitical Futures, o companie de strategie cu sediul la Austin, Texas. In plus, esecul TTIP inseamna de fapt dezintegrarea Uniunii Europene, in ochii tarilor membre UE est-europene, mai crede ea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply