Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Violente intr-un sat ucrainean, autoritatile vor sa mute 50 de romi in alt sat
10:07:41 AM
Autoritatile ucrainene au decis sa mute zeci de romi dintr-un sat din regiunea Odessa, dupa ce casele acestora au fost atacate de vecini, relateaza BBC, citat de News.ro.


Casa Regala neaga dezvaluirile monahului Caliopie despre starea de sanatate a Regelui Mihai: Afirmatiile sunt false
9:47:00 AM
Casa Majestatii Sale a luat cunostinta cu dezamagire de afirmatiile si speculatiile aparute in cateva publicatii, legate de starea de sanatate a Regelui Mihai I si atesta ca declaratiile Protosinghelul Caliopie sunt neadevarate, se arata intr-un comunicat de presa citat de agentia Mediafax.


Sebastian Ghita, despre negocierile cu PRU: Sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim / Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider
9:39:00 AM
Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, membru in Comisia pentru controlul SRI, a confirmat, intr-o declaratie pentru stiripesurse.ro, ca a discutat cu Bogdan Diaconu, si el un fost PSD-ist, despre o trecere a sa in randul Partidului Romania Unite si crede ca Victor Ponta ar putea fi liderul acestei formatiuni politice.


Ministerul Fondurilor Europene vrea sa isi finalizeze sistemul electronic cu experti de analiza de business IT care au facut stiinte politice
9:33:00 AM
Ministerul Fondurilor Europene vrea sa cumpere servicii de consultanta de la privati pentru asistarea propriilor angajati in dezvolarea sistemelor electronice de gestionare a banilor europeni. MFE vrea un operator economic care sa puna la dispozitie experti de analiza de business IT care sa fi absolvit, de exemplu, studii superioare de stiinte politice sau administrate publica.


Merkel:Este inacceptabil ca unele tari UE sa nu accepte refugiati pentru ca sunt musulmani
9:32:00 AM
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denuntat lipsa de solidaritate a tarilor central si est-europene in criza imigratiei, atragand replica Poloniei, care sustine ca sistemul UE de distribuire a refugiatilor reprezinta o incalcare a suveranitatii, transmite Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply