Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Descoperirea unui inginer italian dupa ce a analizat ruinele cladirilor din Amatrice. De ce s-au prabusit atat de multe
6:15:00 AM
Un inginer italian a semnalat pe Facebook ceea ce sustine el sunt "defecte" de constructie in cazul numeroaselor cladiri prabusite dupa cutremurul care a lovit saptamana trecuta centrul Italiei.


MAE: Un singur roman mai este dat disparut dupa cutremurul din Italia. Transporturile funerare cu cei sapte decedati au plecat spre Romania
6:10:51 AM
Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca mai are in atentie un singur caz pe lista persoanelor de cetatenie romana declarate disparute in urma seismului din Italia.


Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, a facut o hemoragie cerebrala si se afla la reanimare
6:09:32 AM
Presedintele Uzbekistanului, Islam Karimov, aflat in fruntea acestei tari din Asia centrala de peste un sfert de secol, se afla la reanimare, dupa ce a facut o hemoragie cerebrala, a anuntat luni una dintre fiicele sale, scrie AFP.


5 alimente benefice pentru tiroida
6:04:26 AM
Tiroida este responsabila pentru eliberarea unor hormoni care controleaza o mare parte din functiile corpului dumneavoastra si joaca un rol important in reglarea starii de spirit, a greutatii si a fertilitatii. Atunci cand tiroida nu functioneaza va puteti astepta la numeroase efecte secundare. Pentru ingrijirea tiroidei incercati sa consumati urmatoarele alimente:


George Maior: Unii sunt interesati sa imi aduca numele in spatiul public din cu totul alte ratiuni, inclusiv din interese politice
6:00:32 AM
Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat, luni, ca discutia privind functia de premier este una inchisa, el aratand ca intotdeauna, si in calitate de director al SRI, dar si ca ambasador, a pastrat cea mai "pura neutralitate" fata de mediul politic, in ciuda parerilor analistilor politici, dar unii "sunt interesati" sa ii aduca numele in spatiul public, din cu totul alte ratiuni, inclusiv ratiuni politice, potrivit News.ro.


CM 2018: Romania vs Muntenegru - Balgradean, convocat la lotul national in locul lui Tatarusanu
5:41:00 AM
Cristian Balgradean (Concordia Chiajna) il va inlocui pe Ciprian Tatarusanu in lotul cu care Romania va aborda partida cu Muntenegru, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. Meciul va avea loc pe 4 septembrie 2016, pe "Cluj Arena", de la ora 21:45.


Un sef al serviciului secret al Ministerului de Interne a secretizat informatii despre deturnarea de fonduri din dosarul Oprea si a refuzat sa le dea procurorilor
5:38:00 AM
O persoana din conducerea DIPI a clasificat si apoi a refuzat solicitarea procurorilor de a declasifica documente despre deturnarile de fonduri din cadrul serviciului de informatii al MAI, acuza DNA intr-un comunicat de presa, fara a-l nominaliza pe seful Departamentului, Rares Vaduva, care a fost luni la sediul Directiei Anticoruptie, pentru a fi informat ca a fost pus sub acuzare.


Vicecancelarul german Sigmar Gabriel: Negocierile UE-SUA pentru un acord de liber schimb au esuat de facto
5:33:00 AM
Negocierile dintre Uniunea Europeana si SUA pentru un acord de liber schimb (TTIP)  "au esuat de facto, desi nimeni nu admite cu adevarat acest lucru", a declarat duminica, pentru televiziunea ZDF, vice-cancelarul german Sigmar Gabriel, citat de Deutsche Welle. Declaratia sa vine dupa ce, in iulie, negociatorii americani si europeni pentru TTIP au incheiat o ultima runda de tratative, dar n-au facut public nici pana acum pozitiile partilor.


CE Sah, juniori: Romania, o medalie de argint si una de bronz
5:28:00 AM
Romania a obtinut o medalie de argint, una de bronz si un loc 5 la Campionatele Europene de juniori la sah care au avut loc la Praga (Cehia), sustine site-ul oficial al federatiei romane de specialitate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply