Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum s-a nascut noul Frankenstein al politicii romanesti
1:36:00 PM
Cine are interesul sa umfle un partidulet nationalist, nefrecventabil, cu discurs anti-UE si extremist? Cum a ajuns o creatie politica marginala sa capteze dintr-o data atentia publicului si, mai ales, de ce se investeste atat de mult in ea? Avem cateva posibile explicatii.  Unu: marii perdanti ai politicii din Romania cazuti in dizgratie sau ramasi fara loc pe listele marilor partide incearca sa-si construiasca un vehicul de intrare in Parlament. Doi: sistemul construieste, asa cum sugereaza chiar Dragnea, un nou UNPR si vom incerca sa intelegem mai jos care sunt motivele, daca asa stau lucrurile. Trei: PSD incearca printr-o divizare controlata sa-si mareasca bazinul electoral.


eMAG ar vrea sa introduca pe site si posibilitatatea de a plati taxe si utilitati
1:32:09 PM
eMAG ar vrea sa introduca noi categorii de servicii pe site, exemple fiind plata de taxe si de utilitati, a spus CEO-ul Iulian Stanciu. Seful eMAG estimeaza ca retailerul va ajunge la afaceri de un miliard de euro/an in 2018 si vrea sa numarul de companii care vand pe platforma Marketplace sa ajunga la 4.000, de la 1.600 in prezent. Compania va avea trei depozite in tara, pentru a livra mai rapid produsele de mari dimensiuni, si va ajunge la 200 de pucnte de livrare.


Cutremurul din Italia. Dacian Ciolos: Voi propune o zi de doliu national/ Nu mai avem niciun roman disparut
1:32:00 PM
Premierul Dacian Ciolos a declarat marti, cu ocazia unei vizite in Italia, ca va propune in sedinta de Guvern de miercuri o zi de doliu national pentru romanii morti in cutremurul din Italia, si ca cel mai probabil aceasta zi va fi joi. Premierul a mai precizat ca, din informatiile pe care le are, singurul roman care mai era cautat, fiind dat disparut, a fost gasit de autoritati.


VIDEO Incendiu de amploare la un imobil in constructie, de 28 de etaje, din Abu Dhabi
1:18:00 PM
Cel putin 13 persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit marti dupa-amiaza la un imobil de 28 de etaje aflat in constructie, in orasul Abu Dhabi, informeaza presa din Emiratele Arabe Unite, citata de Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply