Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Franta: Ministrul Economiei, Emmanuel Macron, si-a anuntat demisia, alimentand speculatiile privind candidatura la prezidentiale
8:12:00 AM
Ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, a afirmat in fata colaboratorilor sai ca isi va prezenta marti demisia, au declarat pentru AFP mai multe surse din anturajul sau, alimentand speculatiile privind candidatura sa la prezidentialele din aprilie 2017.


Ministrul slovac de Externe: Nu este nicio justificare pentru amanarea aderarii Romaniei la Schengen
8:02:41 AM
Romania a indeplinit criteriile de aderare la spatiul Schengen si ca nu exista nicio justificare pentru amanarea procesului, a declarat marti, la Bucuresti, ministrul de Externe al Slovaciei, Miroslav Lajcak, subliniind ca tara noastra protejeaza granitele UE cu profesionalism, potrivit Mediafax.


Programul SRL-D 2016: Se prelugeste inscrierea pentru cei 10.000 Euro destinati antreprenorilor debutanti
7:51:00 AM
S-a prelungit perioada in care romanii care vor sa intre in afaceri se pot inscrie in Programul SRL-D 2016, prin care pot sa ia pana la 10.000 Euro de la stat pentru investitii.


Dovada platii unei amenzi de circulatie poate fi trimisa de acum la Politie pe e-mail / Se elimina timbrul fiscal pentru cazierul judiciar
7:51:00 AM
Dovada platii unei amenzi de circulatie sau copia actului de identitate pentru obtinerea cazierului judiciar pot fi trimise pe adresa de e-mail a fiecarui inspectorat de politie judetean sau a Politiei Capitalei, anunta Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), intr-un comunicat.


Una dintre consilierele lui Hillary Clinton divorteaza dupa ce sotul ei a fost implicat intr-un scandal sexual
7:51:00 AM
Huma Abedin, unul dintre cei mai importanti consilieri ai lui Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a anuntat ca divorteaza de sotul sau, Anthony Weiner, dupa un scandal sexual. In ultimele luni, Anthony Weiner a schimbat mai multe fotografii si mesaje cu conotatii sexuale, pe Twitter, cu o alta femeie, potrivit Reuters.


Premierul nu are nicio obligatie legala de a consulta parlamentul pe tema Brexitului
7:50:47 AM
Guvernul britanic nu are nicio obligatie legala sa consulte parlamentul asupra declansarii procedurii de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat marti un purtator de cuvant al premierului britanic Theresa May, potrivit Reuters.


Dorin Alexandru Badea si Manuel Costescu sunt noii membri in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica
7:45:26 AM
Adunarea Generala a Actionarilor Transelectrica a ales marti doi noi membri in Consiliul de Supraveghere al societatii: Dorin Alexandru Badea si Manuel Costescu. Dorin Alexandru Badea este in prezent Director Executiv Divizia Trezorerie si Piete Financiare in EXIMBANK, iar Manuel Costescu este secretar de stat la Ministerul Economiei.


Un cetatean pakistanez, expulzat din Romania fiind suspectat de activitati de propaganda in mediul virtual si incitare la jihadul global
7:39:00 AM
Un cetatean pakistanez casatorit cu o romanca a fost expulzat din tara, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, dupa ce a intrat in atentia Serviciului Roman de Informatii sub suspiciune de activitati de propaganda in mediul virtual, in favoarea mai multor entitati teroriste active in zona de origine. Potrivit SRI, cetateanul pakistanez ar fi sustinut suprematia islamului extremist, incitand la jihadul global, si ca ar fi fost  preocupat de cunoasterea si insusirea modului de fabricare a unor dispozitive explozive improvizate si a componentelor acestora.


Sebastian Ghita: Am discutat cu Mircea Geoana ca PRU si PSRO sa semneze un protocol de colaborare in Parlament/ La alegeri se va merge pe listele unui singur partid
7:28:00 AM
Sebastian Ghita proaspat intrat in Partidul Romania Unita (PRU) a declarat pentru HotNews.ro ca s-a intalnit, ieri, cu Mircea Geoana, liderul Partidul Social Romanesc (PSRO), pentru a discuta despre un eventual protocol de colaborare parlamentara intre cele doua partide, avand in vedere ca ambele partide au deputati si senatori in actualul legislativ. Ghita sustine ca au discutat si varianta ca la alegerile din toamna cele doua partide sa-si puna candidati pe listele unui singur partid, PRU, avand in vedere ca o alianta ar mari pragul electoral la 8%. "Ideea a fost sa facem un protocol care sa valorizeze personalitatea domnului Geoana si sa contruim liste", a explicat Ghita.


George Copos la DNA: Conducerea Penitenciarului Rahova, extrem de exigenta in tot ceea ce inseamna elaborarea de lucrari stiintifice
7:27:00 AM
Omul de afaceri George Copos a declarat marti, la iesire din sediul DNA, ca la Penitenciarul Rahova a fost si este o conducere "extrem de exigenta" in legatura cu tot ceea ce inseamna elaborarea de lucrari stiintifice: "Este vorba despre piatra care a fost aruncata de cineva in legatura cu cartile scrise in penitenciar si ne straduim sa o scoatem. Altceva nu am dreptul sa comentez. Toti cei care au fost la Rahova au respectat in tocmai Legea 254 din 2013", a afirmat George Copos, citat de Agerpres.


?VIDEO Ce imprumuta clipurile electorale din arta cinematografica
7:26:00 AM
Anunturile de propaganda politica fac mai mult decat sa puna intr-o lumina buna un candidat, umbrindu-l in acelasi timp pe oponentul acestuia. In materialul video de mai jos, realizat de canalul de youtube Now You See It, vedem care sunt tehnicile de manipulare in masa utilizate in materialele video ale campaniilor electorale si cum sunt acestea realizate, imprumutand tehnici de productie din arta cinematografica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply