Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU
4:08:00 AM
Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita (PRU), formatiune condusa si infiintata de Bogdan Diaconu, si el fost membru PSD, anunta Stiripesurse.ro. Pana acum, in PRU s-au inscris mai multi deputati si senatori fosti membri si PSD si PRM, dar si independenti.


Ancheta a politiei la Cluj, dupa un om a murit electrocutat, iar alti 4 au fost raniti in timp ce se plimbau cu hidrobicicleta pe lacul Tarnita
3:51:13 AM
Politistii din Cluj au deschis o ancheta pentru ucidere din culpa si vatamare corproala din culpa dupa ce o persoana a murit electrocutata, iar alte patru au ajuns la spital, in urma unei plimbari cu hidrobicicleta pe Lacul Tarnita, anunta News.ro. Accidentul s-a produs pe lacul de acumulare Tarnita, din judetul Cluj, tinerii fiind cazati in zona.


Metode eficiente pentru a depista cand expira cele mai consumate alimente de pe piata
3:44:25 AM
Datele de expirare ale produselor alimentare sunt, de cele mai multe ori, inselatoare. Aceasta este si parerea conducerii organizatiei non-profit The Natural Resources Defense Council (NRDC) din New York, care afirma ca nu ar trebui sa ne orientam dupa data inscriptionata pe pachet pentru a decide daca un produs este sau nu bun pentru a fi consumat, scrie iflscience.com. Iata alte metode pentru a stabili termenul de valabilitate al celor mai consumate produse de pe piata:


VIDEO Prima reprezentatie a lui Novak Djokovic la US Open 2016: A cantat si dansat dupa victoria cu Jerzy Janowicz, din turul intai
3:43:00 AM
Novak Djokovic a debutat cu dreptul la editia din 2016 a turneului de la US Open, liderul mondial trecand in patru seturi de Jerzy Janowicz, scor 6-3 5-7 6-2 6-1. La finalul disputei de pe "Arthur Ashe", Nole si-a aratat inca o data calitatile de cantaret si dansator. Intra in material pentru a vedea cum a sarbatorit sarbul calificarea in turul doi de la New York.


Proiectele imobiliare controversate, mai usor de realizat: a disparut evaluarea de mediu din Planurile Urbanistice de Detaliu
3:38:00 AM
Evaluarea de mediu pentru Planurile Urbanistice de Detaliu (PUD), prin care se aproba o mare parte dintre proiectele imobiliare din Bucuresti, nu mai este obligatorie, potrivit unui Ordin dat de Ministerul Mediului in aprilie. Fundatia Ecocivica atrage atentia ca eliminarea acestei obligatii va duce la distrugerea mai multor spatii verzi. De ce? Prin PUD-uri se aproba in special constructii pe spatiile verzi dintre blocuri, dar si constructii de mari dimensiuni.


Belgienii vaneaza carti, in loc de Pokemoni
3:23:02 AM
Inspirat de succesul Pokemon Go, un director de ?coala primara din Belgia a dezvoltat un joc on-line in care oamenii cauta carti, care a atras zeci de mii de jucatori în cateva saptamâni, scrie reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply