Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Peste 2.000 de firme de pe litoral, verificate de inspectorii antifrauda. Amenzi si confiscari de peste 2.3 milioane de euro
3:47:20 AM
De la inceputul lunii iulie pana la finalul lui august 2016, inspectorii Directiei generale antifrauda fiscala (DGAF) au verificat 2.080 de contribuabili care isi desfasoara activitatea in statiunile turistice de pe litoralul Marii Negre. In urma controalelor, inspectorii antifrauda au dispus amenzi si confiscari in valoare totala de 10.362.586 de lei (2,3 milioane euro), au transmis miercuri oficialii Directiei Antifrauda.


Neagu Djuvara, universalul concret al civilizatiei romanesti din epoca interbelica
3:40:00 AM
Oamenii au fost dintotdeauna fascinati de posibilitatea de a vedea ideile in carne si oase. Cand Dumnezeu s-a facut om, cei care au recunoscut in aparitia lui Hristos intruparea lui Dumnezeu s-au convertit total - pe viata si dincolo de moarte. Explicatia fortei acestei convertiri sta in faptul ca realitatea fizica a divinitatii este intotdeauna mai puternica decat orice teorie intelectuala a zeului ascuns. Dupa crestinism, intruparea a devenit o metoda a filozofiei.


LMA, Limba Romna! Fragedia ta, hapsi pe-un col? de uitar
3:37:00 AM
7 arti?ti, 7 stiluri muzicale diferite; de la folk, rock, indie-pop, la hip-hop ?i rap. HotNews.ro i-a luat la întrebari, de ziua Limbii Române, pentru a afla ce expresii române?ti” îi ung pe suflet”, care sunt cele mai frumoase cuvinte din limba româna ?i ce alte cuvinte ar trebui introduse în DEX, daca ar fi dupa ei. Astfel, „Fragedie”, „hapsi”, „uitar”, „paredigist” ?i “borseritan” ar merita un loc printre cele aproape 70.000 de cuvinte din Dic?ionarul Explicativ al Limbii Române, iar cuvinte precum “sol”, “om” ?i “tata” se afla în topul preferin?elor muzicienilor cu care am stat de vorba.


Circulatia trenurilor, oprita intre Zarnesti si Brasov, dupa ce un tren personal a deraiat
3:28:41 AM
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca traficul feroviar pe linia secundara de cale ferata 203 Zarnesti - Brasov este intrerupt la km 13+290 de metri, la intrarea in statia CF Cristian.


US Open: Programul jucatorilor din Romania - Ana Bogdan vs Monica Niculescu, meciul doi de pe terenul 5
3:25:00 AM
Ana Bogdan (locul 116 WTA) si Monica Niculescu (58 WTA) se vor intalni in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open. Meciul va fi al doilea de pe terenul 5, urmand sa inceapa in jurul orei 19:30 (ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea programul de miercuri al sportivilor romani.


Adevarul despre beneficiile a trei alimente sanatoase: cat de sanatoase sunt alimentele super-sanatoase?
3:21:00 AM
Sunt fructele de avocado un pericol pentru mediul inconjurator? Ne pot ajuta goji sa traim mai mult? Sunt rodiile capabile sa vindece cancerul? Ideea ca alimentele s-ar imparti in trei categorii – sanatoase, nesanatoase si “super-sanatoase” – este atragatoare, dar daca lucrurile ar sta asa, atunci de ce ne-am mai schimba comportamentul alimentar, cand putem sa il corectam numai prin consumul frecvent de fructe goji sau de alte alimente ce intra in cea de-a treia categorie?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply