Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rectorul Universitatii din Oradea, trimis in judecata pentru luare de mita
7:03:05 AM
Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Constantin Bungau, rector al Universitatii din Oradea, acuzat de luare de mita, in forma continuata, transmite Agerpres.


Roberta Vinci: Favorita mea la US Open este Simona Halep. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam
7:01:53 AM
US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, debuteaza luni, 29 august, la New York. Roberta Vinci (finalista in 2015 la competitia americana) o are drept favorita in acest an pe Simona Halep, cap de serie numarul cinci. "E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam", a spus Vinci, facand referire la Halep.


Mircea Cartarescu: Patriarhii Romaniei culturale, Neagu Djuvara si Mihai Sora, nu sunt academicieni
7:00:37 AM
Scriitorul Mircea Cartarescu se intreaba, pe pagina sa de Facebook, de ce repere ale culturii romanesti precum Neagu Djuvara, Mihai Sora, Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu nu sunt academicieni.


Supravietuitor al tragediei din Colectiv, audiat la DNA. Acesta s-a constituit parte civila
6:57:19 AM
Marian Leusteanu, unul dintre supravietuitorii tragediei de la Colectiv, a fost audiat luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si s-a constituit parte civila in dosar, transmite Agerpres.


Alin Petrache a demisionat din functia de presedinte al COSR
6:47:00 AM
Presedintele COSR, Alin Petrache, si-a prezentat demisia, luni, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al COSR, el motivandu-si decizia prin neindeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio, informeaza News.ro.


Povesti cu bani, reguli si oameni (instantanee financiare din SUA)
6:27:00 AM
Sunt vreo 70 de kilometri de condus de la cabana, dar credem ca merita; zid de copaci pe ambele parti ale drumului – un tunel verde si racoros ce strecoara fire de aer din când în când prin geamurile întredeschise ale masinii si aduce miros de padure de dupa ploaie, de curatenie, de copilarie libera si plina.


Memorandumul Participarea statului in economie: Pana la sfarsitului anului, autoritatile publice vor elabora politici individualizate de dividende pentru companiile de stat
6:26:39 AM
Fiecare companie de stat isi va alcatui si implementa, pana la sfarsitul lui 2016, un cod de etic, cat si o politica de sponsorizari, se arata intr-un memorandum aprobat saptamana trecuta de Guvern "Participarea statului in economie- Orientari privind administrarea participatiilor statului in intreprinderile publice". De asemenea, autoritatile publice tutelare vor elabora politici individualizate de dividend pentru intreprinderile publice din subordine, pe orizont de timp mediu. Tot pana la sfarsitul anului, Guvernul va organiza un forum la care sa participe membrii Consiliilor de Administratie din majoritatea intreprinderilor publice in vederea identificarii celor mai bune modalitati de eficientizare si profesionalizare. Vezi ce alte masuri vor fi luate in cazul companiilor de stat.


Candidatul de extrema-dreapta, favorit inaintea prezidentialelor din Austria
6:20:50 AM
Extrema dreapta are avantaj inaintea alegerilor prezidentiale din Austria, potrivit sondajelor de opinie, care preconizeaza victoria candidatului anti-imigratie, transmite Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply