Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un nou asigurator intra pe piata RCA: Grawe Romania promite preturi corect dimensionate si vrea sa ajunga la 50.000 de clienti pana la sfarsitul lui 2020
12:10:00 PM
Grawe Romania a primit miercuri autorizare din partea ASF sa isi extinda activitatea pe doua clase de asigurare: CASCO si RCA, devenind astfel al noualea asigurator care poate subscrie polite RCA alaturi de: Allianz-Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig si Uniqa. 'Vom ramane un asigurator cu preturi corect dimensionate in functie de acoperire. Preconizam sa vindem primele polite la inceputul lunii octombrie si ne propunem sa avem la sfarsitul anului 2020 in portofoliu un numar total de 50.000 de clienti RCA multumiti', a precizat Paul Swoboda, Presedintele Directoratului Grawe.


Guvernul a restabilit facilitatile fiscale acordate veteranilor de razboi
11:48:00 AM
Guvernul a modificat, prin ordonanta de urgenta, Codul Fiscal, pentru a restabili facilitatile fiscale acordate pana la 31 decembrie 2015 veteranilor de razboi, vaduvelor de razboi, persoanelor persecutate din motive politice, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri. Potrivit Guvernului, in cazul veteranilor si al vaduvelor de razboi, se va aplica scutirea integrala de la plata impozitelor pentru cladirile si terenurile detinute in comun cu sotii/sotiile acestora, precum si pentru un mijloc de transport, la alegere.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply