Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a aprobat o schema de ajutor de minimis pentru mestesuguri si artizanat
10:15:33 AM
Guvernul a aprobat miercuri un memorandum care prevede ca operatorii economici din domeniul mestesugurilor si artizanatului vor beneficia de ajutor de minimis. Potrivit Guvernului, sprijinirea dezvoltarii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii este o prioritate atat la nivelul Uniunii Europene, cat si la nivel national. Bugetul schemei de ajutor de minimis pentru mestesuguri si artizanat este 890.000 lei.


VIDEO Primarul orasului britanic, Dover filmat cand tragea pe nas o pudra alba de pe un rezervor de WC. Acesta spune ca era beat si nu stie ce a inhalat
10:10:34 AM
Primarul orasului britanic Dover a anuntat ca nu demisioneaza, desi a iesit la iveala o inregistrare in care este vazut tragand pe nas, cu ajutorul unei bancnote de 20 de lire, o pudra alba de pe rezervorul unui WC, scrie The Telegraph.


Guvernul a aprobat un ajutor de minimis de 24 milioane de lei pentru sectorul zootehnic
10:08:41 AM
Guvernul a aprobat miercuri, printr-o Hotarare, instituirea unei scheme de ajutor de minimis in valoare totala de 24 de milioane de lei pentru eficientizarea activitatii sectorului zootehnic. Prin schema de ajutor de minimis propusa de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale se acorda producatorilor agricoli pentru achizitionarea de berbeci/tapi de reproductie din rase specializate pentru productia de carne si lapte, informeaza Guvernul.


Gabriela Firea: In Centrul Istoric al Capitalei sunt 38 de imobile incadrate in clasa I de risc seismic
9:47:16 AM
In Centrul Istoric al Capitalei sunt inregistrate 38 de imobile incadrate in clasa I de risc seismic care prezinta pericol public, in care sunt 87 de apartamente ocupate de 200 de locatari, in timp ce pe Calea Victoriei sunt 12 astfel de cladiri, a anuntat miercuri primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.


Proiect de Lege: Statul Major General se va transforma in Statul Major al Apararii
9:43:42 AM
Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri un proiect de lege prin care sunt redefinite responsabilitatile unor structuri centrale pentru a exprima, cu mai mare fidelitate, competentele acestora, inclusiv prin introducerea de noi concepte aliniate la standardele Aliantei Nord-Atlantice. Astfel, Statul Major General se va transforma in Statul Major al Apararii, cu rol esential in planificarea si conducerea operatiilor de nivel strategic, planificarea strategica si de contingenta, precum si in instruirea comandamentelor si fortelor, potrivit unui comunicat al Guvernului.


A fost lansat un nou site dedicat pasionatilor de muzica, Fans.com
9:36:00 AM
''Fans'', un site aparut recent, spera sa gaseasca o nisa in lumea social media ajungand la fanii muzicii care isi doresc altceva. Platforma, ce poate fi accesata la adresa fans.com, permite melomanilor sa isi impartaseasca parerile despre concerte, sa faca schimb de stiri si sa rasfoiasca o baza de date care contine deja circa cinci milioane de concerte, informeaza AFP citat de Agerpres.


Edilul din Targu Mures a ramas fara permis pentru ca a intrat pe sens interzis. Florea spune ca de vina sunt angajatii primariei care au pus gresit unele indicatoare
9:31:02 AM
Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a fost amendat si a ramas fara permis de conducere timp de 60 de zile dupa ce un echipaj de politie l-a gasit cu masina pe o strada al carei regim de circulatie a fost schimbat recent in sens unic si pe care angajatii Primariei nu ar fi semnalizat-o corespunzator, transmite News.ro.


Cluburile din Premier League au depasit suma de un miliard de lire sterline pe transferuri
9:25:00 AM
Cluburile din Premier League au depasit in aceasta vara suma de un miliard de lire sterline (1,18 miliarde de euro) cheltuita pe transferurile de jucatori, ceea ce reprezinta un record, informeaza BBC, care citeaza un raport al Deloitte.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply