Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trezoreria americana: Decizia in cazul Apple ar putea ameninta investitiile straine in Europa
9:08:16 AM
Departamentul american al Trezoreriei a criticat marti decizia Comisiei Europene care ordona gigantului informatic Apple sa ramburseze Irlandei o suma record de 13 miliarde de euro si a afirmat ca aceasta decizie ameninta "spiritul parteneriatului economic" dintre Statele Unite si Uniunea Europeana, scrie AFP.


?Anunt umanitar Cu ajutorul dumneavoastra, Andrei poate spera la o viata normala
9:00:00 AM
La numai 9 ani Andrei lupta din rasputeri sa duca o viata normala. In urma cu 8 ani baiatul a fost diagnosticat cu parapareza spastica, iar la varsta de 6 ani cu luxatie de sold. Ulterior a fost operat in tara , operatie care nu trebuia facuta, aceasta facandu-i foarte mult rau , luandu-i si putina stabilitate pe care o avea. Andrei are nevoie de ajutorul nostru sa poata ajunge la o clinica din strainatate pentru a repara greselile medicului din Romania.


Topul domeniilor in care romanii isi doresc sa se angajeze
8:39:00 AM
La nivelul intregii tari, cele mai cautate domenii in care romanii prefera sa se angajeze sunt: ingineria, aleasa de 9% dintre respondentii, contabilitate-finante, preferata de 7% dintre persoanele chestionate si vanzarile - 6%, arata un studiu realizat de eJobs. Iata cum se schimba situatia in functie de gen, studiile absolvite sau de varsta.


?Viitorul UE si al Romaniei se joaca la masa negocierilor. Entii s-au trezit si trebuie sa decida directia Uniunii
8:35:14 AM
UE e sub o amenintare existentiala fara precedent. Liderii europeni, mai cu seama cei din vechea Europa, par sa fi inteles in sfirsit ca modelul pe care l-au promovat in ultimele trei decenii nu mai raspunde nevoilor cetatenilor si incep sa se agite. Ritmul lor imi aminteste insa de de copacii vorbitori, entii din Stapinul Inelelor: greoi, inadaptati realitatii fierbinti, incapabili sa inteleaga mizele reale. In acest timp, UE trozneste din toate incheieturile, sub presiuni interne si externe infernale. Va reusi Europa sa-si regaseasca suflul? Cum va iesi Romania din aceasta suita decisiva de negocieri?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply