Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

AUDIO 15 medici de la Unitatea de Primiri-Urgente Floreasca si-au dat demisia / Acestia acuza limbajul injurios folosit de managerul Sorin Paun
8:06:00 AM
Cincisprezece medici de la Unitatea de Primiri Urgente Floreasca si-au dat demisia. Acestia acuza "managementul defectuos care afecteaza calitatea actului medical" si pe noul manager al spitalului, Sorin Paun.


Asociatiile de magistrati ii solicita premierului Ciolos sa aplice un OUG care mareste salariile unor bugetari si magistratilor/ Acestia ar beneficia de o crestere a veniturilor cu 18%
7:55:00 AM
Mai multe asociatii de magistrati i-au cerut, miercuri, premierului Dacian Ciolos sa nu modifice ordonanta 20 din 2016 in sensul eliminarii judecatorilor si procurorilor din categoria bugetarilor care beneficiaza de majorari salariale. Daca ordonanta s-ar aplica si magistratilor, judecatorii si procurorii   ar beneficia de majorari salariale de aproximativ 18%.. Ordonanta a fost data la inceputul lunii iunie si viza anumite categorii de bugetari, in special cei din sistemul sanitar, insa magistratii au invocat neclaritatea formularii unor articole si sustin ca acest act normativ se aplica si lor.


Iohannis: Sanctiunile UE aplicate Rusiei nu trebuie ridicate nici macar partial
7:45:45 AM
Sanctiunile decise de UE impotriva Rusiei nu trebuie ridicate - nici macar partial - cat timp intelegerile de la Minsk nu sunt complet implementate, a spus Klaus Iohannis in discursul catre ambasadorii romani tinut miercuri.


Gabriela Firea: Am propus infiintarea unei institutii care sa se ocupe exclusiv de consolidarea cladirilor cu risc seismic
7:45:00 AM
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa ca a propus miercuri infiintarea unei institutii care sa se ocupe exclusiv de consolidarea cladirilor cu risc seismic. Aceasta institutie se va numi Administratia Municipala pentru Consolidarea Imobilelor cu Risc Seismic si va functiona in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.


Iohannis, atac la politicieni care au ocupat cele mai inalte functii in stat: iresponsabilitate
7:40:28 AM
Klaus Iohannis a lansat miercuri un atac la "unii politicieni care au exercitat cele mai inalte functii in stat", fara a-i numi insa, acuzandu-i de "iresponsabilitate" pentru "ruperea consensului de politica externa".


MApN anunta ca din 2017 accesul va fi egal pentru barbati si femei in institutiile militare de invatamant
7:27:59 AM
Ministerul Apararii Nationale anunta ca, din anul de invatamant 2017 - 2018, accesul va fi egal pentru barbati si femei in institutiile militare de profil, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply