Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?LIVE Text Simona Halep vs Kirsten Flipkens (de la ora 18:00)
10:09:55 AM
Simona Halep (locul 5 WTA - cap de serie numarul cinci) debuteaza astazi la US Open impotriva unei jucatoare pe care a invins-o de fiecare data cand a intalnit-o: Kirsten Flipkens (Belgia, locul 68 WTA). Meciul va fi primul al zilei pe "Arthur Ashe" (n.r. arena centrala a competitiei de la New York), urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 18:00 (ora Romaniei). 


Opera Nationala Bucuresti are un nou coordonator al baletului, italianul Renato Zanella / Johan Kobborg avea patru contracte cu Opera, credea ca e directorul baletului
10:02:02 AM
Coregraful Italian Renato Zanella va fi noul coordonator al trupei de balet de la Opera Nationala Bucuresti, a confirmat pentru agentia de presa News.ro Beatrice Rancea, directorul interimar al institutiei, care a precizat ca Johan Kobborg nu detinea functia de director al baletului, pentru ca o astfel de functie nu este legal posibila pentru cetatenii straini.


O politista a fost injunghiata la Toulouse
9:56:00 AM
O politista a fost injunghiata marti intr-o sectie de politie din centrul orasului Toulouse de un individ care a fost arestat imediat dupa atac, a declarat o sursa din politie. Femeia "a fost ranita grav, dar viata ei nu este pusa in pericol", a declarat o sursa pentru Le Figaro. Potrivit La Depeche du Midi, barbatul "a atacat-o pe agenta de politie pe motiv ca aceasta reprezinta Franta", iar atacatorul ar suferi de tulburari psihice.


Turcia: 9 ziaristi arestati, printre care si redactorul sef al cotidianului Hurriyet
9:55:25 AM
Autoritatile turce au arestat marti alti noua ziaristi, printr care si redactorul sef al cotidianului Hurriyet, sub acuzatia de legaturi cu Fetullah Gulen, predicatorul exilat in SUA si acuzat ca se afla in spatele puciului ratat din iulie, potrivit site-ului ziarului citat, scrie AFP.


Primariile din Bucuresti incep de luni tratamentele de combatere a sobolanilor
9:53:00 AM
Primaria Capitalei si Primariile de sector din Capitala vor incepe de luni efectuarea tratamentelor pentru combaterea sobolanilor in spatiile pe care acestea le detin sau le administreaza, potrivit unui comunicat emis de municipalitate.


Ziua Limbii Romane, sarbatorita de comunitatea romanilor din Castellon
9:43:00 AM
Institutul Hispano Rumano - Casa de Rumania, organizatie a cetatenilor romani din orasul spaniol Castellon, a organizat duminica un eveniment cultural dedicat sarbatoririi Zilei Limbii Romane. Evenimentul a avut loc la sediul Casei "Castilla la Mancha", care a colaborat la realizarea acestui act, iar programul a fost prezentat atat in limba romana cat si in limba spaniola.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply