Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul ar putea introduce un interval de timp de la cumparare dupa care un teren agricol poate fi vandut
2:48:00 PM
Guvernul are in vedere introducerea unui interval minim de timp dupa care poate fi vandut un teren agricol, pentru a incuraja achizitia acestor terenuri de catre persoanele care doresc sa le lucreze, a anuntat premierul Dacian Ciolos, miercuri seara, intr-o emisiune la TVR.


Buzau: TAB al Armatei, avariat dupa ce a cazut de pe platforma care il transporta; soferul a incercat sa evite impactul cu un TIR
2:42:00 PM
Un vehicul blindat al Armatei a fost avariat, miercuri seara, dupa ce a cazut de pe platforma care il transporta, in apropiere de orasul Buzau, transmite News.ro. Purtatorul de cuvant al Brigazii 282 Mecanizate Focsani, Vali Roman, a declarat ca accidentul s-a produs in timp ce soferul care transporta TAB-ul a incercat sa evite impactul cu un TIR ce a intrat in fata sa brusc dupa ce l-a depasit.


Guvern: Suma compensatorie aferenta titlului stiintific de doctor nu va mai depinde de vechimea in munca
2:27:25 PM
Guvernul a modificat miercuri prin ordonanta de urgenta prevederea referitoare la acordarea sumei compensatorii aferente titlului stiintific de doctor, în sensul eliminarii grada?iei corespunzatoare vechimii în munca. Astfel, suma compensatorie nu va mai depinde de vechime.


Concert de Gala Royal Musical Journey, pe 14 septembrie, la Sala Radio
2:20:00 PM
La inceput de toamna, Fundatia Calea Victoriei va invita la concertul de gala "Royal Musical Journey" - o calatorie savuroasa si ritmata in Europa cocheta a secolelor XVII si XVIII. Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie, de la ora 19.00, la Sala Radio, anunta organizatorii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply