Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liga I: FC Steaua - CSM Politehnica Iasi 1-1, intr-un meci restanta din prima etapa
4:50:26 PM
Echipele FC Steaua si CSM Politehnica Iasi au remizat, miercuri, scor 1-1, pe Arena Nationala, intr-o restanta contand pentru prima etapa a Ligii 1. Vilceanu a deschis scorul in minutul 20, iar Bole a egalat in minutul 42 cu largul concurs al portarului Nita.


Ministrul Sanatatii: Managerul de la Floreasca mi-a inaintat demisia. In cel mai scurt timp numesc interimar
4:48:00 PM
Sorin Paun, managerul interimar Spitalului Floreasca, si-a inaintat demisia din functie, miercuri seara, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, la finalul discutiilor cu acesta. El a spus ca, in cel mai scurt timp, va fi numit un nou manager interimar care sa asigure buna functionare a acestui spital, pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului, cel tarziu in luna octombrie.


Discutiile intre ministrul Sanatatii si medici s-au incheiat. Bogdan Oprita: L-am informat ca 90% din personal demisioneaza
4:29:00 PM
Discutiile intre ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si medicii demisionari de la UPU a Spitalului Floreasca s-au incheiat dupa aproximativ patru ore, Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, declarand ca nu s-a ajuns la o concluzie, fiind chemat la discutii la minister si managerul spitalului, Sorin Paun. Oprita a mai spus ca ministrul a fost informat ca peste 90% din personalul de la UPU Floreasca doreste sa demisioneze din cauza acestui conflict cu managerul unitatii medicale, relateaza News.ro.


Primul zbor comercial intre SUA si Cuba dupa 50 de ani
4:23:00 PM
Primul zbor comercial intre Statele Unite ale Americii si Cuba dupa peste 50 de ani a aterizat miercuri pe insula din Caraibe, marcand o noua etapa a apropierii dintre cele doua foste adversare, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply