Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Lucy, celebrul australopitec, a murit probabil dupa ce a cazut dintr-un copac (studiu)
11:08:14 AM
Lucy, celebrul australopitec ce a trait in Africa in urma cu 3,18 milioane de ani, a murit "probabil" dupa ce a cazut dintr-un copac, potrivit unui studiu stiintific publicat luni in revista Nature si citat de AFP.


SURSE: ANI vrea sa schimbe legea pentru a evita noi cazuri Noaptes/ Fostul director CFR numit intr-o functie de conducere la ADP sector 1 avea interdictie pana in 2017 sa ocupe o functie publica
10:58:00 AM
Agentia Nationala de Integritate intentioneaza sa propuna modificarea cadrului legal in toamna astfel incat angajatorii sa fie obligati sa verifice cazurile de incompatibilitate, au declarat pentru HotNews.ro surse din Agentie. Fostul director CFR, Alexandru Noaptes a demisionat vineri din functia de director adjunct la Administratia Sector 1 al Capitalei, unde fusese numit in urma cu o saptamana desi era incompatibil. Agentia dispune in prezent de o baza de date cu persoanele declarate incompatibile care poate fi consultata de oricine, dar nu exista un cadru legal care sa oblige angajatorul sa urmeze o anumita procedura.


Iranul spune ca a lansat propria versiune nationala de internet
10:55:00 AM
Autoritatile de la Teheran au anuntat ca au finalizat prima etapa a lansarii unei versiuni nationale de internet, una care "sa promoveze continutul islamic si sa creasca notorietatea digitala in randul publicului larg". Autoritatile au vorbit inca din 2010 despre un "intranet" separat de internetul clasic si initial ar fi trebuit ca proiectul sa fie functional in 2015. Este imposibil ca acest intranet sa inlocuiasca internetul real care in Iran este folosit de 56 milioane de persoane.


Ce control intern au bancile din moment ce salariatii isi trag zeci de mii de euro din conturile clientilor?
10:50:33 AM
Lacomia a fost si este in continuare principalul motiv pentru care angajatii bancilor fura, spune cineva din zona de supraveghere din BNR. Cazuri? Cu zecile, daca nu cu sutele. Un fost director de agentie si-a virat din conturile unor clienti cicra 250.000 de euro. De la cei care aveau sute de mii, lua mai mult. De la cei cu cateva zeci de mii lua cateva sute, sa nu se prinda clientii. L-au prins la granita de Vest, dupa ce directorasul o luase prin Nord, retragea din judet in judet cate 2000 de euro, iar prin monitorizarea cardului si a retragerilor, omul a fost prins si prejudiciul recuperat. Dar 7 din 10 cazuri sunt depistate prea tarziu.


Germania: Mamele vor trebui sa dezvaluie numele tatalui biologic in cazul unui copil nascut dintr-o relatie extraconjugala
10:42:56 AM
Germania va introduce o lege prin care femeile vor fi obligate sa dezvaluie sotilor sau partenerilor care contesta paternitatea numele tatalui biologic al unui copil nascut dintr-o relatie extraconjugala, astfel incat acestia sa poata cere despagubiri pentru intretinerea sa, a anuntat luni ministrul Justitiei, citat de AFP.


Dacian Ciolos il va inlocui pe Rares Vaduva, seful DIPI, in cursul acestei zile
10:23:00 AM
Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (DIPI), va fi inlocuit de catre premierul Dacian Ciolos in cursul acestei zile, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Rares Vaduva a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, favorizarea infractorului si deturnare de fonduri intr-un dosar dinsjuns din cel al lui fostului ministru Gabriel Oprea.


Eveniment caritabil pentru victimele din Colectiv, la un an de la tragedie. Vama, Up To Eleven si Holograf vor canta la Arenele Romane
10:20:00 AM
Vama, Up To Eleven si Holograf sunt cateva dintre trupele care vor canta in cadrul evenimentului "Noua ne pasa", organizat de Asociatia Promusic Events impreuna cu o parte dintre ranitii din incendiul care a avut loc pe 30 octombrie 2015, in clubul Colectiv din Bucuresti si in urma caruia 64 de persoane au murit. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie, la Arenele Romane. Banii stransi vor merge catre victimele care inca au nevoie de tratament.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply