Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Emil Boc a jucat backet la inaugurarea in Cluj a logo-uluiEurobasket 2017
7:13:09 AM
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a jucat, miercuri, baschet cu presedintele Federatiei Romane de Baschet, Horia Paun, pe o strada din oras, la inaugurarea logo-ului Eurobasket 2017, dedicat Campionatului European de anul viitor, transmite News.ro.


Jakolis, Stancioiu si Moke, oficial jucatorii Stelei
7:04:00 AM
Steaua spera la o calificare in primavara europeana si s-a intarit cu trei noi jucatori pentru grupele Europa League. Campania de achizitii a ros-albastrilor din aceasta vara s-a incheiat cu transferurile lui Antonio Jakolis, Eduard Stancioiu si Wilfred Moke.


Un avion United Airlines a aterizat de urgenta in Irlanda, 16 persoane sunt ranite
6:57:00 AM
14 pasageri si doi membri ai echipajului au fost raniti si dusi la spital dupa ce un avion United Airlines a fost nevoit sa aterizeze pe aeroportul irlandez Shannon din cauza unei urgente medicale, anunta Reuters.


Victor Ponta a ajuns la Baroul Bucuresti, unde se discuta cererea Monicai Macovei de excludere a sa din avocatura
6:54:00 AM
Victor Ponta a ajuns miercuri la Baroul Bucuresti, care ar urma sa discute cererea Monicai Macovei de excludere a fostului premier din avocatura, dupa ce acesta a dobandit calitatea de avocat fara examen, ca titular al diplomei de 'doctor in drept', titlu care i-a fost retras recent.


Zeci de ceceni s-au instalat intr-o tabara la frontiera Belarusului cu Polonia si vor acces in UE pentru ca sunt refugiati
6:53:58 AM
Zeci de ceceni s-au instalat intr-o tabara, in Belarus, la frontiera cu Polonia, si se plang de faptul ca sunt "refugiati", iar autoritatile poloneze le impidica intrarea in acest stat membru al Uniunii Europene, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty, citat de News.ro.


CNCD amendeaza cu 14.000 lei o publicatie in care au aparut anunturi de tipul caut familie sa ma intretina,,,fara tigani sau alte etnii
6:45:00 AM
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a hotarat joi in unanimitate  amendarea cu 14.000 lei a unei publicatii in care au aparut anunturi discriminatorii la adresa persoanelor de etnie roma, informeaza CNCD intr-un comunicat. Printre anunturile publicate de gazeta amendata se numara: "caut familie sa ma intretina... fara tigani si alte etnii", "cumpar apartament, curte comuna, fara tigani", "vand apartament... in curte nu sunt tigani", mentioneaza comunicatul.


Tariceanu, sah la celelalte partidele parlamentare: Le cere sa semneze o interpelare pentru Obama si Departamentul de Stat, pe tema declaratiilor ambasadorului american la Chisinau
6:44:00 AM
Senatul Romaniei "respinge fara echivoc ca neavenite declaratiile ambasadorului SUA la Chisinau", James Pettit, care a afirmat recent ca "Republica Moldova nu este Romania", si asteapta un raspuns "lamuritor" din partea SUA in legatura cu aceste afirmatii, potrivit unui proiect de declaratie a camerei superioare a Parlamentului, semnat de Calin Popescu Tariceanu.


Un investitor in Romania a pierdut 40 de milioane de euro din cauza hackerilor. Metoda simpla prin care s-au furat banii
6:31:34 AM
Cel mai mare angajator din judetul Bistrita-Nasaud a fost victima hackerilor.


Avalansa de nominalizari pentru alegerile prezidentiale din R. Moldova. Partidele au anuntat deja cinci candidati
6:30:17 AM
Partidele de pe faramitata scena politica din Republica Moldova au inceput miercuri sa isi anunte candidatii pentru alegerile prezidentiale ce vor avea loc pe 30 octombrie anul acesta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply