Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor
2:04:37 PM
Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters.


Deputatul Cristian Rizea paraseste PSD si se alatura PRU, acuzand ca Dragnea vrea condamnarea sa la inchisoare
1:40:00 PM
Deputatul Cristian Rizea, trimis in judecata pentru coruptie, a parasit luni PSD, alaturandu-se formatiunii lui Bogdan Diaconu, PRU, si spune ca nu poate poate ramane alaturi de social-democratii pentru ca ei sunt condusi de un lider care l-a impiedicat sa candideze la Primaria Sectorului 5 si acum vrea ca Rizea sa ajunga la inchisoare, relateaza News.ro.


Ipostaza Liviu Dragnea pescar a starnit o avalansa de comentarii pe internet: Cum e posibil sa prinzi un peste asa de mare fara sa te murdaresti
1:26:00 PM
Fotografia in care Liviu Dragnea apare cu un peste mare in brate, intr-un tricou si sort impecabil de curate, postata chiar de liderul PSD pe pagina sa de Facebook, a starnit o avalansa de comentarii pe internet. "Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Re?eta? 90% rabdare, 10% lupta. Apoi îl eliberezi pur si simplu!", a fost comentariul care a insotit poza cu Dragnea pescar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply