Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tranzactia de 39 de milioane de euro prin care OTP Bank a preluat Millennium urca cota de piata a bancii cu capital maghiar la 2%
7:55:21 AM
Dupa preluarea Millennium Bank, OTP Bank isi mareste cota de piata la circa 2% , iar portofoliul de clienti urca la peste 425.000 de clienti, au transmis joi oficialii bancii maghiare. Etapa finala a procesului de integrare consta in migrarea clientilor Millennium Bank Romania in sistemele informationale ale OTP Bank Romania si va avea loc in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2015. Cardurile bancare emise de Millennium Bank nu vor mai functiona incepand din 30 octombrie, ora 17:00, in timp ce noile carduri bancare emise de OTP Bank vor fi gata de activare in data de 2 noiembrie 2015, incepand cu ora 12:00, atentioneaza oficialii OTP Bank.


Comisia Europeana le acorda mai mult ragaz constructorilor auto pentru a respecta normele mai stricte de poluare
7:24:42 AM
Comisia Europeana le-a acordat constructorilor auto ragaz suplimentar pentru a se conforma noilor norme de poluare privind noxele. In contextul scandalului Volkswagen, multi au ramas surprinsi de faptul ca UE le da companiilor mai mult timp, insa decizia este un semn ca industria auto are o uriasa influenta. Pe de alta parte, Comisia a facut pasi importanti catre introducerea unor teste care sa fie mult mai apropiate de adevar.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply