Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Halloween cu politicieni romani. Momente horror
2:49:00 PM
Costumat in premier al Romaniei, Victor Ponta i-a speriat pe jurnalistii americani veniti in Mexic la summit-ul inaugural al Open Government Pertnership cu aroganta si cinismul sau. Scena de groaza, care pentru marea democratie mexicana n-ar fi chiar nemaintalnita, ar fi urmatoarea. La o sindrofie internationala a unui organizatii care isi propune, intre altele, sa lupte impotriva coruptiei si pledeaza pentru responsabilitate in actul de guvernare, s-a prezentat un mort politic viu si uluitor de vioi. Numele sau este Victor Ponta, vine din tara lui Dracula, unde a fost trimis in judecata pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals.


Elena Udrea: Mi s-a impus control judiciar pe o cautiune de 5 milioane lei, daca nu platesc se va cere o masura mai grea impotriva mea/ Nu am cum sa platesc, toate bunurile mele sunt sechestrate de DNA
2:07:00 PM
Elena Udrea a parasit vineri seara sediul DNA, unde a fost audiata aproape toata ziua, anuntand ca procurorii au impus impotriva sa masura controlului judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 5 milioane de lei.
UPDATE: Experti in drept consultati de HotNews.ro au explicat ca masura controlului judiciar si suma mare impusa drept cautiune (5 milioane de lei) se explica prin valoarea mare a presupusei mite luate de Udrea (aproape 5 milioane de euro). Potrivit expertilor, daca Elena Udrea nu plateste suma stabilita drept cautiune, procurorii DNA vor putea cere o alta masura preventiva, inclusiv arest preventiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply