Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Meciurile de fotbal se vor tine si in zilele de doliu national. Se va tine un moment de reculegere si se vor purta banderole negre
10:44:23 AM
Liga Profesionista de Fotbal(LPF) a anuntat, sambata, pe site-ul oficial, ca a adresat un comunicat cu masuri obligatorii cluburilor care au programate meciuri in Liga I in zilele de doliu national, 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, informeaza Mediafax.


Internauti romani, precum si politicieni, si-au schimbat fotografiile de profil de pe Facebook in semn de doliu pentru victimele tragediei din clubul Colectiv
10:39:00 AM
Multi dintre utilizatorii romani ai retelei de socializare Facebook, printre care si presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, si-au schimbat sambata fotografia de profil de pe aceasta platforma cu o imagine neagra, in semn de doliu pentru victimele incendiului produs vineri seara in clubul Colectiv din Capitala.


Medaliat cu aur la Olimpiada Internationala de Matematica pentru Studenti, ranit in incendiul din Colectiv
10:25:31 AM
Viorel Andrei Bud, castigatorul Olimpiadei Internationale de Matematica pentru Studenti din acest an care a avut loc la Ohrid, Macedonia, se afla printre persoanele ranite in incendiul izbucnit in clubul Colectiv din Capitala, el fiind internat la Spitalul Bagdasar, informeaza Mediafax.


Nimeni in cluburi!, actiune pe Facebook din respect pentru victimele tragediei din Colectiv
10:08:00 AM
Actiunea "Nimeni in cluburi! Astazi nu iesim in club!" a fost demarata pe Facebook dupa tragedia petrecuta in Colectiv, utilizatorii retelei de socializare fiind indemnati sa nu mearga in cluburi sambata, din respect pentru cei decedati si ca protest fata de modul in care functioneaza aceste locuri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply