Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

A saptea oara in ultimii 15 ani cand se declara doliu national. Ce presupune decizia anuntata de Guvern
8:52:00 AM
Victor Ponta a anunta ca Guvernul a decis trei zile de doliu national, pana la data de 2 noiembrie, dupa tragedia din clubul Control in care au murit 27 de persoane. Este a saptea oara din ultimii 15 ani cand Excutivul decide sa instituie doliu national in Romania.


UPDATE Apel al Uniunii Agentiilor de Publicitate: Trei zile fara reclame dupa tragedia din clubul Colectiv. IAA Romania sustine initiativa
8:17:00 AM
Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania le cere companiilor membre sa nu mai difuzeze reclame timp de trei zile, dupa cum a spus sambata pentru HotNews.ro Stefan Iordache, presedintele UAPR.
UPDATE IAA Romania, organizatie ce reprezinta clientii si agentiile de publicitate, dar si media, sprijina initiativa UAPR si cere membrilor sai sa opreasca trei zile comunicarea comerciala si sa faca donatii.


Incendiul din Colectiv: Primarul Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze - Clubul functiona legal
8:07:15 AM
Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, spune ca nu are ce sa-si reproseze si ca din punctul de vedere al primariei Clubul Colectiv, unde s-a produs tragedia in care 27 de oameni au murit, iar aproximativ 200 au fost raniti, a functionat legal, in ciuda faptului ca nu exista autorizatie de la ISU, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply