Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde euro
5:49:34 AM
Ion Tiriac ramane cel mai bogat roman, cu o avere estimata de revista Capital la 1,5 miliarde de euro. In clasamentul "Cel mai bogat roman" realizat anual de revista economica, el este urmat de fratii Dragos si Adrian Paval (Dedeman), cu o avere estimata la 850 - 900 milioane euro. Pe locul trei, in cadere cu o pozitie, il regasim pe Ioan Niculae, aflat in prezent in puscarie.


?TIMELINE Anul in care conflictul media dintre Rusia si Vest a atins apogeul
5:42:46 AM
Primele 10 luni din 2015 au fost martorele unei amplificari fara precedent a conflictului dintre media rusa si institutiile si presa din Occident. Dupa un 2014 "de incalzire", in care Moscova a limitat proprietatea straina de media in Rusia si in care propaganda a vizat indeosebi evenimentele din Ucraina, anul acesta s-a soldat, pana acum, cu o noua retea globala de propaganda rusa, cu dezvaluirea unei "fabrici de troli" a Kremlinului, cu site-uri internationale blocate in Rusia sau jurnalisti interzisi la Moscova si in fostele republici sovietice.
  • HotNews.ro prezinta grafic principalele evenimente petrecute pe frontul mediatic Rusia-Occident pe parcursul acestui an.


VIDEO INTERVIU Chirurgul Serban Vasile: Operatia de micsorare a stomacului ajuta pacientul si pe plan psihic /Pacienta a slabit 50 de kg: Acum pot merge pe strada fara sa mi se faca rau
5:38:21 AM
Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, a discutat, alaturi de pacienta sa, despre operatia de micsorare a stomacului (gastric sleeve), beneficiile si recomandarile pentru pacientii care opteaza pentru o astfel de interventie. “Scopul gastric sleeve-ului este de a aduce pacientul obez la o greutate normala raportata cu inaltimea”, a explicat Dr. Serban Vasile. Andreea, pacienta acestuia, a vorbit despre avantajele operatiei, despre starea de sanatate inainte si dupa operatie, precum si de imbunatatirile pe care operatia i le-a adus chiar si pe plan psihic. “Acum un an aveam 130 de kg, iar acum am 80 de kg. Decizia nu a fost foarte greu de luat avand in vedere ca imi era greu sa merg, nu puteam sa dorm cum trebuie, vara nu ma simteam foarte bine, imi era greu sa respir”, a povestit Andreea.


Politia si DIICOT anunta ca au destructurat o grupare care masluia soft-urile aparatelor tip slot-machine. Prejudiciul, estimat la 5 mil. euro. La perchezitii s-au gasit 3,5 mil. lei si 26 kg de aur
5:37:33 AM
Politia Romana si procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat un grup infractional organizat specializat in infractiuni informatice si economice in domeniul jocurilor de noroc, iar in urma a 96 de perchezitii efectuate la locuintele membrilor gruparii, au fost ridicati echivalentul a peste 3.500.000 de lei si aproape 26 de kg. de aur, informeaza un comunicat remis de Inspectoratul General.


?DOCUMENT Conducerea PSD discuta Codul de conduita. Cum vor putea fi sanctionati pesedistii urmariti penal pentru coruptie de catre Comisia de Etica, Integritate si Arbtitraj/ Liviu Dragnea: PSD este un partid curat
5:37:00 AM
Comitetul Executiv National al PSD, care se reuneste in sedinta la aceasta ora in Negresti-Oas, discuta un "cod de etica si conduita" care va trebui adoptat in urmatoarea perioada. Documentul de zece pagini are si un capitol dedicat sanctiunilor care s-ar putea aplica membrilor PSD urmariti penal, trimisi in judecata sau condamnati pentru coruptie, de la retragerea sprijinului politic in cazul membrilor Guvernului pana la excluderea din partid, sanctiuni ce se vor aplica insa in urma unei analize a Comisiei de Etica si Arbitraj asupra fiecarui caz in parte. Acest lucru presupune ca regulile de integritate adoptate in martie de un alt for al PSD, Consiliul National, care se regasesc in acest cod intr-o forma modificata, nu se vor aplica automat.


Constructia Pasajului suprateran de la Domnesti peste Centura Capitalei, atribuita unei asocieri de constructori pentru circa 21 milioane de euro, aproape jumatate din cat se estimase initial
5:36:00 AM
Contractul pentru proiectarea si executia Pasajului Suprateran de la Domnesti, peste Centura Bucuresti, a fost atribuit de catre Compania de Drumuri pentru circa 20,6 milioane de euro. Oferta castigatoare vine de la asocierea Straco - Comnord - Specialist Consulting si este circa 50% din ce estimase CNADNR initial cand a lansat licitatia pentru pasaj. In conditiile in care nu vor exista contestatii si contractul se va semna cat mai rapid, termenul de finalizare ar urma sa fie inceputul anului 2018.


VIDEO Top 10 cele mai periculoase drumuri din lume
5:33:32 AM
In videoclipul de mai jos, produs de canalul de youtube TheRichest, sunt prezentate 10 dintre cele mai periculoase drumuri si autostrazi din intreaga lume, de la Passage de Gois - drumul scufundat in apele oceanului Atlantic, la soseaua Zoji La din regiunea montana Kashmir din India.


Emisiunea de joi seara a lui Radu Banciu, incheiata brusc dupa ce realizatorului i s-a facut rau
5:23:08 AM
Editia de joi seara a emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzata in direct la televiziunea B1 TV, s-a incheiat brusc, dupa ce realizatorului Radu Banciu i s-a facut rau chiar la finalul programului, insa, in prezent, starea de sanatate a acestuia este buna, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply