Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mihaela Mitroi (PwC): Romania intra intr-o zona de competitivitate prin reducerea impozitului pe dividende
5:34:55 AM
Romania intra intr-o zona de competitivitate prin reducerea impozitului pe dividende la 5%, a declarat, joi, intr-o conferinta de specialitate, Mihaela Mitroi, partener PwC, citata de Agerpres.  "Suntem in frumoasa situatie in care vom avea un impozit pe dividende de 5%. Suntem extrem de interesati sa distribuim dividendele incepand cu anul viitor pentru ca de atunci se aplica reducerea impozitului pe dividende la 5%, deci vrem sa distribuim cu 1 ianuarie 2016 si suntem interesati sa folosim facilitatea cat mai benefic", a spus Mitroi. Ea a precizat ca mediul de afaceri ar dori sa poata distribui dividendele si in cursul anului.


?EXCLUSIV Pagubitii Astra au facut pana acum peste 3100 de cereri de plata in care sunt solicitate despagubiri estimate la 36,9 milioane de lei
5:15:00 AM
Pagubitii Astra Asigurari au depus pana acum la Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) peste 3100 de cereri de plata, valoarea estimata a despagubirilor solicitate fiind de 36,9 milioane lei, a precizat joi pentru HotNews.ro Carmen Radu, sefa FGA. Pentru a-si recupera macar o parte din bani, toti cei care au aceste dosare de dauna trebuie sa depuna cereri de plata la Fond, dar plata se va face in limita a 100.000 de euro pe creditor si numai dupa o decizie definitiva in instanta privind falimentul Astra.


ANAF va introduce in 2016 monitorizarea voluntara. Firmele care intra in program vor fi scutite de inspectii fiscale
5:14:00 AM
ANAF va introduce, cel mai probabil de la jumatatea anului 2016, mecanismul "monitorizarii voluntare" prin care o serie de firme mari incheie un acord cu Fiscul si transmit in timp real datele privind tranzactiile efectuate, "recompensa" fiind ca aceste companii vor fi scutite de inspectii fiscale. Sistemul se regaseste foarte bine pus la punct in Olanda si in UK.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply