Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alina Gorghiu: Votul in cazul Udrea arata o intelegere categorica intre Ponta, PSD, Udrea, Basescu si Oprea/ Cam toti parlamentarii liberali au votat cu bilele deasupra urnei. Problema nu este a PNL-ului
10:58:00 AM
Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca votul parlamentarilor privind incuviintarea urmaririi penale si a retinerii Elenei Udrea, dar nu si a arestarii preventive a acesteia, a fost rezultatul unei intelegeri categorice intre Elena Udrea si Victor Ponta, Traian Basescu si Gabriel Oprea.
Citeste si: FOTO/VIDEO Cum s-a vazut votul deputatilor in cel de-al treilea dosar al Elenei Udrea


Noul ambasador american: Incurajam parlamentarii si ceilalti oficiali romani sa sustina urmarirea penala a potentialelor fapte de coruptie
10:56:15 AM
Statele Unite incurajeaza parlamentarii si alti oficiali de rang inalt din Romania sa sprijinie autoritatile judiciare si sa sustina urmarirea penala a potentialelor fapte de coruptie din tara, a declarat, miercuri, noul ambasador american la Bucuresti, Hans Klemm.


Romania are selectioner la Euro 2016 - Anghel Iordanescu, confirmat oficial de presedintele FRF
10:54:00 AM
Anghel Iordanescu va fi selectionerul Romaniei la Euro 2016, dupa cum a anuntat Razvan Burleanu, presedintele FRF. Dupa calificarea la turneul final gazduit de Franta, au aparut unele speculatii conform carora "Generalul" nu s-ar afla pe banca tricolorilor in vara anului viitor, insa acestea au fost demontate oficial in cursul zilei de joi.


VIDEO Yamaha a creat un robot motociclist care sa-l depaseasca pe campionul Valentino Rossi
10:46:32 AM
Yamaha a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo un robot umanoid care in viitor ar trebui sa fie capabil sa conduca pe circuit la peste 300 km/h. In clipul de prezentare o voce robotica de copil ii spune campionului Valentino Rossi: "am fost creat pentru a te depasi"


Deputatul Florin Popescu, achitat pentru conflict de interese si fals in declaratii. Decizia nu este definitiva
10:44:08 AM
Instanta suprema a decis joi achitarea deputatului Florin Popescu, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, pentru ca in perioada in care a fost presedintele CJ Dambovita a semnat contracte de lucrari cu firma Procor, la care fusese actionar, si pentru fals in declaratiile de avere, potrivit Mediafax.


Liga 1: Mihai Stoichita, noul antrenor al Petrolului
10:35:00 AM
Mihai Stoichita este, incepand de joi, noul antrenor al echipei FC Petrolul, dupa cum informeaza site-ul gruparii din Liga 1. Stoichita il inlocuieste pe Eusebiu Tudor.


Doua articole din Codul de Procedura Penala privind solutiile de renuntare la urmarirea penala, neconstitutionale
10:23:05 AM
Curtea Constitutionala a Romaniei a decis joi ca sunt neconstitutionale prevederile art.341 alin.(6) lit.c) si, prin extindere, ale art.341 alin.(7) pct.2 lit.d) din Codul de procedura penala, prin impiedicarea accesului la justitie in cazul solutiilor de renuntare la urmarirea penala, scrie Agerpres.


Startup-ul care le imbraca pe romance in haine scumpe de la renumite case de moda. Cat sunt dispuse ele sa plateasca pentru o rochie de o seara
10:14:00 AM
Iti doresti o rochie pe care nu ti-o poti permite? Inchiriaz-o. Este ideea pe care se bazeaza afacerea lansata, anul trecut, de antrepenorii romani, Daniel Penciuc si Dan Matei. Piata locala, in care activeaza serviciul de inchiriere de tinute de gala, fondat de cei doi, este una destul de dificila, in special din cauza faptului ca zona de fashion din Romania este inca dominata de produse ieftine si de proasta calitate, sustin acestia.


VIDEO Ce trebuie sa stii daca ai fost diagnosticat recent cu hipertensiune arteriala
10:11:33 AM
Daca ati fost diagnosticat recent cu hipertensiune arteriala, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa constientizati ca exista o afectiune pe care trebuie sa o tratati, crede dr. Corina Popa, medic specialist cardiolog (Medlife Berceni).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply