Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raport ONU: Coreea de Nord trimite zeci de mii de lucratori in strainatate in regim de munca fortata
4:38:00 PM
Zeci de mii de nord-coreeni sunt trimisi sa munceasca in strainatate in conditii de munca fortata, ocolind sanctiunile ONU, acestia trimitand tarii de origine un total in valuta echivalent cu 2,3 miliarde de dolari, declara Marzuki Darusman, investigator ONU, conform The Guardian.


Reporter Virtual: Mircea Badea si Adrian Ursu au mers ca jurnalisti freelancer la Berlin pentru a nu plati taxa
4:20:00 PM
O delegatie a Antenei 3 este prezenta in aceste zile la Berlin, la o conferinta media intitulata NewsXchange, un nou prilej pentru angajatii lui Voiculescu sa se laude pe bloguri, pe site si pe Facebook cu penetrarea lor internationala si unicitatea lor in Romania. Numai ca angajatii lui Voiculescu nu sunt "singurii din Romania" prezenti acolo. Este si o delegatie de la stirile Kanal D. Mai mult, Badea si Ursu apar ca jurnalisti "freelancer", ca sa "sa economiseasca banii mogulului si sa le dea o teapa organizatorilor", scrie reportervirtual.ro.


Accident grav provocat de un roman in Franta: O persoana a murit si opt au fost ranite
3:57:42 PM
Cel putin o persoana a murit, iar alte opt sunt ranite dupa ce un camion condus de un sofer roman a lovit, joi dupa-amiaza, alte 14 vehicule la iesirea de pe o autostrada din sudul Frantei, informeaza presa franceza, potrivit Mediafax.


Emilian Eva, eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu
3:24:19 PM
Procurorul suspendat Emilian Eva, de la Parchetul Tribunalului Iasi, judecat pentru ca a luat mita tablouri si a facut comert cu acestea, a fost eliberat din arestul preventiv si plasat in arest la domiciliu, de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), transmite Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply