Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Judecatoria Medgidia a admis o cerere de eliberare conditionata a lui Ioan Becali, insa decizia nu este definitiva
8:35:00 AM
Judecatoria Medgidia a admis joi o cerere de eliberare conditionata din inchisoare a lui Ioan Becali, care executa la Penitenciarul Poarta Alba o pedeapsa de 6 ani si 4 luni inchisoare primita in dosarul transferurilor din fotbal, insa decizia nu este definitiva si poate fi contestata de procurorii DNA, anunta Agerpres.


SUA: Apel al oamenilor de stiinta pentru ambitioasa cercetare a microbioamelor
8:29:09 AM
Un grup de 48 de oameni de stiinta de la 50 institutii din SUA au lansat saptamana aceasta un apel la lansarea unui proiect ambitios de descoperire a secretelor microbioamelor, formate din organisme minuscule care joaca un rol major in sanatatea umana, in agricultura si in productia de energie, relateaza AFP.


Directoarea unei biblioteci ucrainene din Moscova, arestata pentru promovarea de idealuri extremiste
8:28:00 AM
Directoarea unei biblioteci ucrainene din Moscova a fost arestata joi, sub acuzatia ca ar fi "promovat idealuri extremiste", in contextul tensiunilor dintre cele doua tari. Comitetul rus de ancheta, care se ocupa de cazuri penale majore in Rusia, sustine ca Natalia Charina "a difuzat, din 2011, in randul cititorilor, carti ale lui Dmytro Kortchinsky, considerate de justitia rusa ca avand continut extremist si interzise in Rusia", potrivit AFP.


Pentru un sfert dintre gospodariile din Romania, raportul dintre calitatea locuintei si costul locuirii este considerat nesatisfacator (studiu)
8:27:02 AM
Romania are nevoie de economisire in lei pe termen lung pentru a acorda credite in moneda nationala pe perioade mari de timp iar construirea unei curbe a randamentelor titlurilor de stat in lei este un pas in acest sens. Din totalul emisiunilor de obligatiuni in lei ale Ministerului de Finante aflate in sold in prezent, numai 7% au scadenta dupa 2025, se arata intr-un raport BCR realizat cu ocazia Zilei Mondiale a Economisirii. "Altfel spus, trebuie sa vedem o reducere a dependentei de finantarea externa si sa avem o finantare a cresterii economice prin resurse acumulate intern. Totodata, este necesara o reducere a presiunii pe termen lung asupra bugetului de stat, prin folosirea sistemelor private alternative care se bazeaza pe economisirea de-a lungul mai multor decenii. Imbatranirea populatiei nu face decat sa adauge presiune suplimentara in acest sens", se mai arata in raport.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply