Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Un avion a luat foc pe pista aeroportului Fort Lauderdale, mai multe persoane sunt ranite
1:37:00 PM
Mai multe persoane au fost ranite joi intr-un incendiu care a izbucnit pe pista aeroportului Fort Lauderdale din Florida (sud-estul SUA), au anuntat autoritatile, citate de AFP.


Editorul sef al Moscow Times demisoneaza invocand dorinta de control excesiv a noului proprietar al publicatiei
1:28:00 PM
The Moscow Times, singurul ziar in engleza care mai exista la ora actuala in Rusia, isi va pierde actualul editor sef, Nabi Abdullaev, aflat la conducere de peste un an, scrie Meduza.io. Abdullaev a declarat intr-un interviu pentru Slon acordat miercuri, ca unul dintre principalele motive pentru plecarea sa este faptul ca nu se intelege cu noul proprietar al publicatiei, Demian Kudriavtsev, in privinta "diviziunii puterilor administrative asupra biroului editorial, nu in legatura cu politica de continut".


Deputatul Oros cere demisia unui director al Ministerului Educatiei, pe care il acuza ca a adus dansatoare la un eveniment POSDRU
1:27:17 PM
Deputatul PNL Cluj Adrian Oros a demisionat joi din functia de prorector pe care o detinea la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj din cauza unui diferend pe care il are cu un coleg, Ioan Stefan Groza, director pentru invatamant superior in cadrul Ministerului Educatiei, pe care il acuza ca a adus dansatoare intr-un eveniment organizat in cadrul unui proiect POSDRU, scrie Agerpres.


Si seful Consiliului Fiscal este contribuabil. Ce a patit cand a sunat la ANAF pentru asistenta contribuabil. Tu ce crezi?
1:14:00 PM
Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala are mari deficiente la partea de asistenta pentru contribuabili - aceasta este concluzia la care a ajuns Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal, cand a sunat la ANAF pentru a cere asistenta, ca orice alt contribuabil din Romania. In plus, seful Consiliului a mai spus ca multi dintre romani refuza sa-si plateasca taxele dintr-un instinct de autoaparare, in conditiile in care statul cheltuieste prost veniturile colectate.


CRONOLOGIA crizei politice si economice din Republica Moldova de la Revolutia Twitter incoace / Sase ani de batalie intre Est si Vest
1:06:00 PM
Republica Moldova se afla într-o criza politica si economica, dupa ce guvernul Strelet a devenit al treilea executiv schimbat anul acesta, iar furtul unui miliard de dolari din sistemul financiar a dus la retinerea fostului premier pro-european Vlad Filat. Drumul pro-european al Republicii Moldova intampina destule obstacole, cinci guverne s-au perindat la putere dupa asa-numita ”Revolutia Twitter” din 2009, care a contestat alegerile parlamentare castigate de comunisti si a determinat formarea unei majoritati parlamentare pro-occidentale.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply