Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum descapusam companiile de stat, intr-un Fond sau separat? Un raspuns d-lui Ghinea
3:11:33 AM
Colegul Cristian Ghinea mi-a ridicat mingea la fileu si a deschis el primul discutia asta, pe care o s-o tot auziti de la noi, ca vom scotoci împreuna dupa coruptie companiile de stat în urmatorii doi ani, într-un proiect pe vreo patru tari si abia asteptam sa înceapa. Deci: ne trebuie un Fond unic cu toate companiile, sau sa tinem companiile de stat separate? E un moment bun sa ne aducem aminte de discutiile din 2011, când FMI s-a hotarât sa puna piciorul în prag si sa ceara o reforma serioasa a companiilor de stat, ca atunci s-a discutat si asta.


Vice-cancelarul german, in vizita la Moscova: Sigmar Gabriel ii cere lui Vladimir Putin o mai buna colaborare pentru rezolvarea conflictelor din Ucraina si Siria
3:02:00 AM
Vice-cancelarul german Sigmar Gabriel i-a cerut lui Vladimir Putin sa colaboreze mai bine cu Germania in legatura cu conflictele din Ucraina si Siria si a solicitat, de asemenea, mai multe eforturi pentru a se pune capat crizei ucrainene. Vice-cancelarul german a facut, miercuri, o vizita la Moscova, unde s-a intalnit cu Vladimir Putin. Sigmar Gabriel a mai afirmat, in timpul intalnirii, ca, in opinia sa, racirea relatiilor dintre Rusia si Occident a agravat conflictele, scrie Deutsche Welle.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply