Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cartier ANL pe amplasamentul unitatii militare de la Targoviste unde a fost impuscat Ceausescu
12:53:15 PM
Autoritatile locale vor sa construiasca blocuri ANL pe amplasamentul Unitatii Militare de la gara Targoviste, unde, in 1989, au fost impuscati sotii Ceausescu, anunta Agerpres.


Seful MI5: Statul Islamic planuieste atacuri in masa in Marea Britanie. Amenintarea terorista, la un nivel fara precedent
12:49:00 PM
Marea Britanie se confrunta cu o amenintare fara precedent din partea jihadistilor din Marea Britanie racolati de organizatiile teroriste Stat Islamic si Al-Qaida, avertizeaza seful MI5, Andrew Parker, citat de The Telegraph. Potrivit directorului general al agentiei de securitate britanice, teroristii islamici planifica atacuri in masa pe teritoriul tarii.


Volkswagen considera ca maxim 20 de oameni sunt responsabili pentru scandalul emisiilor - surse
12:21:30 PM
Volkswagen considera ca intre 10 si 20 de oameni ar fi responsabili pentru uriasul scandal de trucare a testelor de emisii, arata documente interne ale companiei, consultate de Reuters. Sursele mai spun ca ancheta interna a VW se concentreaza pe 40 de angajati implicati in activitati legate de manipularea emisiilor, insa o parte dintre ei nu sunt invinuiti, ci sunt martori. Procurorii din orasul german Braunschweig au declansat o ancheta penala pe subiect si au fost identificate ca responsabile mai putin de zece persoane.


Cele 3 niveluri la care antreprenorii care nu-si platesc taxele vor fi arsi la buzunar
12:17:30 PM
Oamenii de afaceri cu intarzieri la plata taxelor si impozitelor vor fi penalizati in trepte de intensitate, in functie de gravitatea abaterilor , prin noul Cod de procedura fiscala, a explicat,  miercuri, secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice (MFP) Gyorgy Attila.


?VIDEO Clipul zilei: Alba-neagra cu cererile DNA. Cum au votat unii deputati confuzi pentru retinerea si arestarea Elenei Udrea: prea multe bile, prea multe urne
12:13:00 PM
Deputatii au salvat-o miercuri pe Elena Udrea de la arestarea preventiva, incuviintand doar cererile DNA de urmarire penala si apoi de retinere, intr-un vot in premiera in parlament. Cativa deputati s-au confruntat cu o situatie greu de gestionat: votul pentru retinere si votul pentru arestare s-a desfasurat in paralel - cate o bila alba si una neagra in cate o urna alba respectiv neagra pentru fiecare cerere. Asa cum li s-a spus jurnalistilor, au fost cativa deputati "confuzi". Vedeti in imaginile surprinse de Realitatea TV, care au devenit virale pe Facebook, deruta prin care au trecut cativa colegi de-ai Elenei Udrea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply