Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

EXCLUSIV Presedintele EximBank contrazice ASF: Nu am promis ca EximAsig isi va majora capitalul social cu suma de 20 milioane de lei pana la data de 15 octombrie 2015
11:46:02 AM
Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank, actionarul majoritar al EximAsig, sustine ca planul de masuri de remediere financiara transmis catre ASF prevedea convocarea Adunarii Generale a Actionarilor si luarea deciziei de majorare a capitalului social cu 20 milioane de lei pana la 15 octombrie 2015 si nu implementarea acestei majorari de capital pana in 15 octombrie asa cum a anuntat ASF. Decizia majorarii de capital a fost luata in 12 octombrie si nu exista nici un pericol ca asiguratorul sa intre in redresare financiara. EximBank si-a bugetat pentru 2015 suma de 20 milioane lei pentru EximAsig si nu ar fi o problema sa fie varsati in orice moment, spune acesta.


Cum sa iti petreci weekend-ul de Halloween? Lista evenimentelor speciale din Bucuresti si din tara/Plus: concurs cu 200 de roboti
11:42:00 AM
Capitala este invada weekend-ul acesta de zeci de petreceri de Halloween. Hotnews prezinta in continuare o selectie a petrecerilor organizate de Halloween, dar si o lista scurta cu alte evenimente interesante care vor avea loc in acest sfarsit de saptamana in Bucuresti.


Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag: Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la Schengen, dar coruptia ramane o problema/ Subiectul confiscarii extinse a averii va fi in raportul MCV, Parlamentul franeaza procesul
11:38:00 AM
Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat vineri, la Bucuresti, ca Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la spatiul Schengen, coruptia fiind insa o problema in conditiile in care "pot exista graniceri care accepta foloase". El a mai afirmat ca subiectul confiscarii extinse a averii se va gasi in urmatorul raport MCV, avand in vedere ca DNA a cerut o reforma in acest sens, iar Parlamentul franeaza procesul, scrie Mediafax.


Gheorghe Nichita a fost arestat preventiv in dosarul Tiberiu Urdareanu
11:35:10 AM
Primarul suspendat al Iasului, Gheorghe Nichita, a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita, prin intermediari, de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, a decis vineri Tribunalul Bucuresti.


Interceptari Gheorghe Nichita: Da... e groasa... suntem monitorizati
11:21:00 AM
Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost interceptat ambiental in timp ce discuta cu Iulius Mardarasevici, director al SC Information Business Consulting SRL (IBC), despre mita pe care trebuia sa o primeasca in contul unui contract ce urma sa fie atribuit asocierii de firme UTI-IBC, desi stia ca este monitorizat de DNA.


Mic ghid de supravietuire: Firmele incep luni lupta pentru finantarile de pana la 3,24 milioane de lei pentru proiectele ITC
11:17:00 AM
Firmele si alti beneficiari privati vor putea inscrie, incepand de luni, 2 noiembrie 2015, proiectele europene pentru care se acorda finantari de cate maximum 3,24 milioane de lei, in domeniul tehnologiie informatiei si comunicatiilor, in cadrul Programului Operational Competitivitate (POC) 2014-2020. StartupCafe va prezinta un mic ghid de incriere electronica a proiectelor pe site-ul Organismului Intermediar Promovarea Societatii Informationale, al Ministerului Societatii Informationale (MSI), pentru actiunea 2.2.1. a POC .


Medvedev: Republica Moldova nu poate face parte din doua zone de liber-schimb, UE si CSI
11:06:31 AM
Republica Moldova si Ucraina nu pot face parte din doua zone de liber-schimb (UE si CSI) concomitent, din cauza aparitiei unui risc de reexport al marfurilor, a declarat premierul rus, Dmitri Medvedev, in cadrul unei sedinte a Consiliului Sefilor de Guvern din CSI, scrie Agora citand Ria Novosti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply