Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Londra respinge planurile de constructie a unei mega-moschei
11:55:55 AM
Planurile pentru constructia unei moschei cu capacitate de 9.000 de locuri au fost respinse de ministrul pentru urbanism. Astfel, oficialii au respins un apel la decizia initiala de refuz al autorizatiei de urbanism, relateaza The Guardian, citat de Euractiv.ro.


PNL cere retragerea numirii lui Iulian Iancu la Agentia europeana pentru cooperarea arbitrilor Energiei: Este urmarit penal, afecteaza imaginea Romaniei
11:51:47 AM
PNL cere guvernului sa retraga propunerea privind numirea deputatului PSD Iulian Iancu, urmarit penal, in functia de membru in consiliul de administratie al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare in Energie.


VIDEO Raza de tractare, o marca a filmelor SF, devine realitate
11:41:00 AM
Raza de tractare, des intalnita in filme science-fiction precum "Razboiului Stelelor" si "Star Trek" unde era utilizata pentru a prinde, de la distanta, nave spatiale si alte obiecte spatiale, devine ceva de domeniul realitatii, scrie Reuters. Cercetatorii au anuntat saptamana aceasta ca au dezvoltat o raza de tractare care foloseste unde sonore de amplitudine inalta pentru a face sa leviteze, pentru a muta si a roti obiecte de mici dimensiuni fara a intra in contact cu ele. Specialistii au in vedere aplicatii medicale, dar si in alte domenii, pentru dispozitiv.


Tabletele au avut inca un trimestru sumbru. Livrarile au scazut cu 13% si publicul e tot mai putin interesat de ele
11:39:25 AM
Daca smartphone-urile "zburda" in piata, tabletele abia se mai misca, in trimestrul trecut livrarile pe plan mondial scazand cu 13%, la sub 50 milioane unitati. Datele IDC arata ca Apple a avut scadere de 20%, iar Samsung, 17%. Huawei a avansat cel mai mult - 147% - insa compania are sub 4% din piata. IDC estimeaza ca in lume sunt peste 580 de milioane de tablete in uz.


Ziua in care Plahotniuc a aratat ca este noul serif in Moldova. Ce inseamna pentru moldoveni, pentru Romania si pentru echilibrul de forte in regiune?
11:33:00 AM
Partidul lui Vlad Plahotniuc a darimat astazi guvernul din care facea parte. Cu doua saptamini in urma, procurorul apropiat de acelasi partid ceruse arestarea lui Vlad Filat, concurentul lui Plahotniuc pentru puterea absoluta in Moldova. Acum, cu PLDM in degringolada, Plahotniuc are toate cartile in mina pentru formarea unui nou guvern care sa mimeze orientarea pro-europeana. El are insa si cartile necesare pentru a deraia complet Moldova din drumul spre Europa. Cu o criza economica si sociala in progresie, cu mari sanse de conflicte interne, Moldova se vede condusa de un stapin in comparatie cu care Sorin Ovidiu Vintu, Voiculescu sau Patriciu par domnisoare de pension.


[P] Connect Box reinventeaza experienta Wi-Fi
11:25:00 AM
Connect Box raspunde asteptarilor romanilor cu privire la utilizarea internetului Wi-Fi. Aproximativ 49% dintre utilizatori cred ca viteza internetului prin wireless este aceeasi cu cea oferita de internetul prin cablu si 51% sunt de parere ca viteza internetului ramane aceeasi indiferent cate persoane sunt conectate in acelasi timp, conform unui studiu de piata realizat de UPC in perioada iulie-august 2015, pe un esantion reprezentativ de utilizatori de internet din mediul urban. *


Moartea politistului din coloana lui Gabriel Oprea: Inspectia Judiciara s-a autosesizat privind competenta Parchetului de pe langa Tribunalului Bucuresti/ Cine ar trebui sa ancheteze dosarul: DNA sau Parchetul General?
11:20:00 AM
Inspectia Judiciara din cadrul CSM s-a autosesizat si cerceteaza daca Parchetul de pe langa Tribunalului Bucuresti are competenta necesara pentru a instrumenta dosarul vizand moartea politistului Bogdan Gigina, potrivit unui comunicat. Problema e ca au aparut deja diferente de interpretare in ce priveste institutia competenta sa ancheteze dosarul: unii sustin ca DNA, altii spun ca Parchetul General.


Simona Halep, pe Facebook: Vreau sa le multumesc fanilor, a fost un an cu multe provocari. Imi doresc sa revin mult mai puternica in 2016
11:20:00 AM
Eliminata in faza grupelor de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a postat pe contul personal de Facebook un mesaj. Ea le multumeste tuturor celor care au fost alaturi de ea de-a lungul unui an cu multe provocari. "Imi doresc mult sa revin mai puternica in 2016", a spus Simona.


Tiberiu Urdareanu este suspectat de fapte de coruptie
11:15:00 AM
Tiberiu Urdareanu este cercetate pentru acte de coruptie, a anuntat joi societatea UTI Grup, condusa de omul de afaceri.


Cine l-a eliberat pe Sorin Oprescu din Arestul Politiei Capitalei?
11:13:00 AM
Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost eliberat, joi, din Arestul Politiei Capitalei printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti luata de judecatoarea Viorica Costiniu, sotia magistratului Florin Costiniu, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul fostului senator PSD, Catalin Voicu, au declarat pentru Hotnews surse judiciare.


Procurorul Cristian Lazar, care a inchis cazul de plagiat al lui Ponta, propus sef la Sectia urmarire penala a Parchetului de pe langa Inalta Curte
11:12:54 AM
Cristian Lazar, magistratul care a respins contestatia la rezolutia de neincepere a urmaririi penale in cazul de plagiat al lui Victor Ponta, este propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului ICCJ, scrie Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply