Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie
9:32:00 PM
Clubul avea autorizatie de functionare de la Primaria Sectorului 4 din 14 ianuarie 2015, potrivit reprezentantilor primariei, potrivit realitate.net. Politia Locala a efectuat ultima oara un control la local pe 21 octombrie, ocazie cu care agentii au intocmit un proces verbal pentru lipsa calificare personal, amendand clubul. Clubul Colectiv se afla in subsolul fostei fabrici Pionierul, o cladire de patru etaje, de pe strada Tabacarilor, nr. 7.


Martor la tragedia din Club Colectiv, declaratie pentru HotNews.ro: Oamenii nu au putut sa iasa din club pentru ca era o singura iesire, unii au cazut si s-a format un dop in usa
9:17:50 PM
Alin Panduru este unul dintre sutele de tineri care au fost vineri seara in Club Colective cand a izbucnit incendiul ce a ucis cel putin 27 de persoane. El a declarat pentru HotNews.ro ca incediul a izbucnit cu cateva minute inaintea orei 23.00 "de la artificiile folosite in timpul concertului formatiei Goodbye to Gravity, si totul a luat foc instant in 30 de secunde".


Incendiul din Capitala: Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie, s-a constatat lipsa personalului calificat
9:15:00 PM
Clubul Colectiv, unde vineri seara, in timpul unui concert, a izbucnit un incendiu care a cauzat moartea a 27 de persoane, era autorizat sa functioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply