Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Barack Obama interpreteaza piesa Thriller a lui Michael Jackson
4:45:00 AM
Materialul video de mai jos este un colaj audio-video produs de Fadi Saleh, un editor video din Memphis - Statele Unite ale Americii, care a reusit sa stranga peste 60 de mii de vizualizari si 8000 de like-uri in mai putin de o zi de la publicarea videoclipului, conform tastefullyoffensive.com.


A aparut in Monitorul oficial Ordonanta Guvernului care reglementeaza calculul taxei de autorizare a constructiilor si posibilitatea primariilor de a se imprumuta pentru livrarea energiei termica in sezonul rece
4:42:39 AM
In Monitorul oficial de miercuri a fost publicata o ordonanta ce modifica diverse acte normative, reglementarile fiind foarte variate: incepand cu reformularea bazei de calcul pentru plata taxei de autorizare a constructiilor si pana la crearea cadrului normativ pentru autoritatile administrativ teritoriale ce pot sa se imprumute la trezoreria statului pentru finantarea livrarilor de energie termica din sezonul rece.


VIDEO Ce se intampla in creier cu cateva momente inainte sa mori?
4:24:00 AM
Materialul video de mai jos, produs de American Chemical Society, explica ce reactii chimice au loc in creier inainte de moarte si cum se manifesta acestea in cazul unei persoane aflate in pericolul de dinaintea mortii, scrie independent.co.uk.


Marton Arpad: UDMR e foarte aproape de numarul de semnaturi pentru contestarea votului prin corespondenta la Curtea Constitutionala
4:18:34 AM
UDMR discuta "de la om la om" in Parlament, ca sa stranga numarul necesar de semnaturi, pentru a contesta legea votului prin corespondenta la Curtea Constitutionala, declara la RFI viceliderul deputatilor UDMR, Marton Arpad.


?Germania, calul troian al Rusiei in UE? Cum va juca Berlinul cand Romania, Polonia si balticele vor cere mai mutle trupe NATO
4:16:38 AM
Vizita de ieri a vice-cancelarului german Sigmar Gabriel la Moscova, unde s-a intilnit cu Putin si a cerut "o mai buna colaborare cu Rusia" e doar ultima dintr-un lung sir de compromisuri facute de Berlin in fata lui Putin. Temerile est-europenilor legate de cedarea accelerata in fata Rusiei prind contur odata cu opozitia Germaniei, deocamdata mascata diplomatic, fata de amplasarea de noi trupe NATO la granita estica. Va rupe iarasi Germania solidaritatea NATO, cum a facut-o in 2008?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply