Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Business Halloween! Cine sunt investitorii zombie din economie
3:00:45 AM
Sa faci afaceri in Romania nu este deloc un lucru usor. De la gasirea unor clienti seriosi, la amanarea platii unor facturi si efectele insolventelor sau falimentelor, sunt tot mai multe afaceri care isi inchid portile pentru ca nu au capitalul necesar de subzistenta.  In 2014, potrivit datelor furnizate de KeysFin, au fost 2067 de astfel de societati care, abia infiintate, si-au suspendat activitatea sau au cerut radierea la Registrul Comertului. Peste 60% dintre ele au activat in comert si servicii, domeniile cele mai dinamice ale economiei dar si cele care au cel mai ridicat risc investitional.


Guvernul de la Beijing lasa la latitudinea fiecarei provincii implementarea noii politici privind dreptul cuplurilor la al doilea copil
2:55:51 AM
Autoritatea pentru planificare familiala din China a anuntat vineri ca guvernul va lasa la latitudinea fiecarei provincii modul de implementare a noii politici ce va permite cuplurilor sa aiba doi copii, informeaza Reuters.


VIDEO INCENDIU de proportii si explozii la un arsenal militar din Ucraina: Cel putin o persoana a murit
2:06:00 AM
Cel putin o persoana a murit joi seara intr-un incendiu de proportii care a declansat explozii la un arsenal militar de la Svatove, un oras din estul Ucrainei aflat sub controlul trupelor guvernamentale, potrivit presei ucrainene, relateaza AP in pagina electronica.


Criza politica de la Chisinau: Partidul Democrat anunta negocieri pentru o noua majoritate pro-europeana
2:04:00 AM
Dupa demiterea guvernului Strelet Acordul de constituire a Aliantei pentru Integrare Europeana poate fi considerat ca reziliat, considera Partidul Liberal Democrat, potrivit Radio Chisinau. In acelasi timp, Partidul Democrat a anuntat ca de vineri va lansa negocieri pentru constituirea unei noi majoritati pro-europene, iar liberalii si deputatii neafiliati au raspuns pozitiv la acest apel.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply