Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza, in semifinale dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova
4:47:00 AM
Garbine Muguruza (cap de serie numarul doi) a obtinut a treia victorie din tot atatea meciuri la Turneul Campioanelor, sportiva din Spania invingand-o pe Petra Kvitova, scor 6-4, 4-6, 7-5.


?VIDEO Ce stim despre sezonul 6 din Game of Thrones?
4:46:00 AM
In videoclipul de mai jos, publicat ieri pe canalul de youtube Newsy Entertainment, sunt expuse aspectele ce au fost facute public de catre producatorii serialului, precum si speculatiile facute de catre fani in privinta urmatorului sezon Game of Thrones, ce urmeaza sa fie lansat in luna aprilie a anului viitor, conform gameofthrones.wikia.com.


Liviu Dragnea: Respingerea cererii de arestare a Elenei Udrea o actiune organiata de PDL, la care au gasit si aliati
4:44:00 AM
Liviu Dragnea a sustinut vineri ca vinovati de votul impotriva arestarii Elenei Udrea sunt "cei de la PDL", care s-au organizat foarte bine si si-au gasit si aliati. "Din ceea ce mi-au spus colegii mei, cei de la PDL au votat in bloc impotriva" a declarat Dragnea adaugand ca au fost ajutati de parlamentarii UNPR dar si de altii, "poate de cei pe care Elena Udrea i-a amenintat in comisia juridica".


ESPN, dupa eliminarea Simonei Halep: Planul sau de joc nu este suficient de bun, in special atunci cand conteaza cu adevarat
4:26:00 AM
Cap de serie numarul unu, Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor inca din faza grupelor, dupa ce a pierdut in doua seturi meciul cu Agnieszka Radwanska. Jurnalistii de la ESPN au tras concluziile dupa eliminarea prematura: "Planul de joc al Simonei nu este suficient de bun, in special atunci cand conteaza cu adevarat".


Instanta a confirmat cererea Parchetului de redeschidere a urmaririi penale a fostului presedinte in dosarul rapirii jurnalistilor. Traian Basescu: Suntem in fata unei delatiuni a fostului tribun Corneliu Vadim Tudor, asa este procedura
4:16:00 AM
Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au confirmat cererea Parchetului General de redeschidere a urmaririi penale impotriva fostului presedinte Traian Basescu pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in dosarul rapirii jurnalistilor romani in Irak, informeaza Agerpres.


webPR: Fiecare Copil in Gradinita, de la program pilot la program national. Mecanismul central al programului - extins la nivel national
4:15:59 AM
Legea privind stimularea participarii in invatamantul prescolar a copiilor provenind din familii defavorizate a fost promulgata de Presedintele Romaniei prin Decretul 782 / 28 octombrie 2015. Legea preia, la nivel de metodologie, mecanismul programului Fiecare Copil in Gradinita (FCG), pilotat in ultimii 5 ani de Asociatia OvidiuRo in 43 de comunitati din Romania. Astfel, conform unei evaluari initiale a Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, 111.000 de copii din familii defavorizare vor putea beneficia de tichete sociale conditionate de prezenta la gradinita.


Posta Romana a semnat cu Nextebank un acord pentru furnizarea de credite, depozite si carduri in oficiile postale
4:07:38 AM
Posta Romana a anuntat vineri ca a incheiat un acord de principiu cu Nextebank privind intermedierea produselor si serviciilor bancare in reteaua de retail a operatorului national de servicii postale. Cele doua parti spera ca, dupa obtinerea acordului BNR, sa demareze aceste servicii in primul trimestru al anului viitor. Proiectul vizeaza vanzarea de credite, depozite si carduri Nextebank in cea mai mare parte a retelei de unitati postale, investitii in pregatirea postasilor, in oficiile postale si in dotarea acestora cu tehnologie specifica, precum si cresterea veniturilor salariatilor Postei Romane, bazata pe performanta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply